Orasul in care traiesc

Posted: October 12th, 2008 | Author: | Filed under: La naiba! | 6 Comments »

Orasul in care traiesc are maini lungi, e neindemanatic, haotic si colorat de toamna in nuante care fac ochii sa se mire. Orasul in care traiesc are blocuri gri si oameni gri, graffiti pe metrouri si pe inimile oamenilor, frunze aramii, ecouri de zambete, priviri perverse, leagane rupte, tobogane inalte, copii ciudati, iubiri nenumarate, pierderi irevocabile, toamna curata. In orasul in care traiesc, lebedele sunt intotdeauna mirate, strazile mereu agolmerate, iar bicicletele scartaie a jale cand vad ca banda lor speciala e ocupata de cate un 4×4. Orasul in care traiesc habar n-are ce e ala iq emotional, dar stie cel mai bine cat e euro in dimineata respectiva.

Orasul in care traiesc are femei in varsta care se rastesc la alte femei in varsta sa nu mai cerseasca pe scarile de la metrou, ca n-au loc sa treaca ele, primele. Orasul in care traiesc n-are bun simt, mananca seminte si totusi seara merge la opera. Orasul in care traiesc scrie ca sa nu uite si uita sa scrie, lumineaza noaptea cu tipete la vederea cainilor vagabonti/aurolacilor/liliecilor; orasul acesta uita sa doarma si mananca la kfc, dar uneori mai tine si dieta montigniac. Orasul in care traiesc respira si iubeste, dar nici el nu mai stie cum. Fumeaza, bea si injura, dar are nas de copil, lasa oamenii pe strazi, dar le coloreaza cutiile de carton.

Bucuresti.


6 Comments on “Orasul in care traiesc”

 1. 1 diana said at 4:14 pm on October 12th, 2008:

  ai fi mirata draga silvia cate orase sunt bucuresti…..chiar si oraselul nostru pentru mine a devenit un fel de bucuresti fara benzi speciale pentru biciclisti si atata aglomeratie…mi-e mintea super saturata de perversitati si atatia oameni care se transforma in …… nici nu stiu cum sa descriu acel monstru…e prea complex si ma sperie….

 2. 2 Sunkissed said at 9:51 am on October 13th, 2008:

  in oraselul nostru eu n-am mai fost de multisor… in weekenduri ma duc in alta parte. dar mi-e frica sa vad cum s-a transformat si oraselul nostru, mi-e frica rau

 3. 3 diana said at 2:36 pm on October 13th, 2008:

  oraselul nostru saracul nu are nimic, e chiar frumusel….doar oamenii sunt peste asteptari, dar din cele neplacute.

 4. 4 Sunkissed said at 7:48 pm on October 13th, 2008:

  ah da, oamenii, intr-adevar…

 5. 5 ionut.m said at 9:30 pm on October 13th, 2008:

  Foarte bine spus, orasul asta este cate un pic din toate si nimic, il poti iubi si uri in acelasi timp, vrei sa fugi, dar nu poti sa-l parasesti asa usor… Si intr-adevar, orasul suntem noi. Pestriti, vorba unui ganditor.
  Foarte bun postul, felicitari!

 6. 6 Sunkissed said at 12:13 pm on October 14th, 2008:

  pentru ca suntem pestriti, nu trebuie sa gandim numai in alb si negru…
  mersi de aprecieri :)


Leave a Reply