Ze Mistakes

Posted: October 16th, 2008 | Author: | Filed under: Eu cu mine | 7 Comments »

Ma multumesc greselile. Dom’le, nu stiu, dar am ajuns sa cred ca in mod cert ce e stramb e drept si invers. Adica, daca fac chestii urate, nasoale, interzise, ciudate – din punctul de vedere al majoritatii, Timpul care Trece nu face altceva decat sa-mi arate ca am facut alegerea corecta, din punctul meu de vedere. Si eu traiesc in papucii, conversii, pantofii si slapii mei, de obicei. Asa ca pe cine ar trebui sa multumesc? Inalta Morala a majoritatii, de regula acolo de fatada, uite, noi avem principiile astea, suntem Minunati si goi si tristi? Sau sa ma multumesc suficient cat sa am un zambet pe fata dimineata?

Acuma nu zic sa calarim principiile si sa le sodomizam, dar zic numai ca, poate, doar poate… anumite lucruri tin de context. Si de persoana. Si tocmai eu, care chiar tineam la anumite chestii, am trecut peste ele dintr-un capriciu, nevoie, impuls, dracu sa mai stie, si am ajuns intr-un fel care-mi place. Si-am gresit, am calcat cu strambul, am scos oameni din viata mea si i-am bagat pe altii, am stricat, am intristat. Si-o sa mai fac, ca cine sa stie cum te poarta vantul. Si uite asa, imi intind erorile si tampeniile pe masa, le aranjez alfabetic si le fac Intamplari Care Conteaza. Si uite asa greselile pot sa fie, cum s-ar zice, reinterpretate.


7 Comments on “Ze Mistakes”

 1. 1 ionut.m said at 7:04 pm on October 16th, 2008:

  Greselile, mari sau mici sunt ale tale, iar acolo unde tu iei o decizie, fiind presupus in deplinatatea facultatilor mintale, nu e loc de regrete sau interpretari.
  Stii cum se spune: important e ca tu sa fii fericita, dar trebuie sa ai grija si de ceilalti in acelasi timp.
  Dar cu unii… e si vina lor ca se simt raniti.

 2. 2 Sunkissed said at 7:12 pm on October 16th, 2008:

  intotdeauna sa existe o balanta! pentru asta, e nevoie sa incerce toata lumea implicata. zic.

 3. 3 diana said at 1:48 pm on October 17th, 2008:

  stii ce e cel mai greu? sa ajungi la o confruntare directa cu cei care au probleme legate de modul cum tu procedezi/abordezi diferite lucruri….iar daca vei ajunge la acea “discutie” ai sa vezi cate lucruri noi o sa vezi la cei din jur….dar si la tine :)

 4. 4 Sunkissed said at 3:01 pm on October 17th, 2008:

  o da. dar stii ce am constatat? ca de putine ori oamenii aia vin la tine si-ti spun ce cred. de cele mai multe ori discuta despre tine, despre alegerile tale, dar nu cu tine.

 5. 5 diana said at 4:02 pm on October 17th, 2008:

  STIUUUUUUUUUU, been there, done that….din pacate sau din fericire am aflat cine vorbea si ce despre mine……si pana la urma a fost o discutie fata in fata si am aflat cum sunt eu de fapt vazuta….plus ca sa stii ca niciodata nu e doar o parte vinovata sau nevinovata….asta e..suntem oameni….gresim etc

 6. 6 diana said at 4:04 pm on October 17th, 2008:

  ca sa fac o mica adaugire ce m-a amuzat…aproape de fiecare data nimeresc aceiasi stare sau intamplari cand citesc ce scrii :d

 7. 7 Sunkissed said at 4:11 pm on October 17th, 2008:

  :)) ma bucur pentru cand imi nimeresti starile bune si imi pare rau pentru micile depresii


Leave a Reply