Vitamine

Posted: October 17th, 2008 | Author: | Filed under: La naiba! | 2 Comments »

Nu mi s-a mai intamplat de mult sa mananc o litera in timp ce scriam de mana. M-am distrat cand am gasit greseala, m-am simtit din nou mica.

De dimineata am avut extra energie. Cum mi-am baut cafeaua la birou, m-am pleostit de tot de somn.

As vrea sa dorm, mult-mult de tot. As vrea sa nu mai fiu obosita. As vrea sa nu-mi mai fie frica. As vrea sa ma bucur de ceea ce fac atunci la fel de mult pe cat ma bucur amintindu-mi mai apoi ce si cum.

As vrea atatea lucruri noi si pufoase si vechi si calduroase, as vrea un birou mai personalizat, as vrea sa nu uit multe chestii, as vrea sa uit altele, as vrea uneori sa nu mai am atatea revelatii, alteori nu-mi ajung.

Si-i vineri. Si vreau sa dorm. Si de la asta cred ca pornesc toate. Trebuie sa iau vitamine. As fi grozava pentru o reclama la vitamine. Macar pentru pozele de “inainte de”.


2 Comments on “Vitamine”

  1. 1 yohanna said at 8:03 pm on October 17th, 2008:

    din seria ganduri gandite de tine si si de mine in acelasi timp, si eu as vrea sa nu-mi mai fie frica, sa nu mai fiu obosita (cu toate ca eu, spre deosebire de tine, nu fac nimic constructiv) si da, as vrea sa eu sa ma bucur mai tare in timp ce fac lucrurile si nu in timp ce mi le amintesc, chiar daca imi place sa imi amintesc, e bine…

  2. 2 Sunkissed said at 8:56 pm on October 18th, 2008:

    si mie-mi place sa mi le amintesc, dar uneori mi se pare periculos ca-mi place mai mult sa mi le amintesc… pentru ca le pot da ce culori vreau


Leave a Reply