Odihna cea de duminica.

Posted: October 20th, 2008 | Author: | Filed under: Eu cu mine | 4 Comments »

Ce se intampla cand una bucata silvia serios afectata de vrememuncaobosealasaptejumatatedimineata se lasa la dospit duminica, alaturi de un gand jucaus incoltit in partea dreapta a creierului sau putin speriat?

Acea una bucata silvia se tranteste in pat, dupa ce s-a spalat pe dinti la 11 jumate si a mancat omleta care nici macar nu era facuta de ea, adica pe la un 1, si se lasa acolo, in pat adica, pana la 11, 12, cand adoarme de epuizarea datorata faptului ca s-a uitat la seriale pana atunci. Niciun chef de facut nimic. Nimic. Nimic in afara de mers la toaleta, mancat ceva la pranz, spalat o farfurie, baut o cafea si un ceai.

Si asta, dragii mei, se cheama odihna. Binevenita dupa ce vineri nu vedeam bine in timp ce incercam, mult incercam sa recuperez din conversatiile trecute cu un prieten drag, dupa ce am asteptat un tren ca intotdeauna plin, dupa ce am fost pe fuga sambata, ca de un obicei pe care-l inteleg si nu-l inteleg, dupa ce am baut niste bauturi si am purtat niste conversatii pana tarziu in noapte. Gotta love sundays.

Si ma gandeam eu asa, azi, cand m-am trezit cu ochiul stang inca inchis si ramas in duminica lui, ca nu mai obisnuiesc sa numar anii, saptamanile, orele, zilele. Nu mai numar, nu mai astept aniversari, petreceri, evadari. Vin cand vin. Nu e nevoie de o ocazie sa dai sau sa primesti un cadou de aniversare.

Astea fiind zise, ma arunc in luni. Damn.


4 Comments on “Odihna cea de duminica.”

 1. 1 diana said at 8:19 pm on October 20th, 2008:

  atat am de zis: somnul de vineri spre sambata cu cel de sambata spre duminica difera de cel de duminica spre luni…..acesta din urma e insuficient, stresant si manat de un ceas biologic al naibii de precis si exrtem de enervant… urasc lunile ….si nu o sa imi schimb niciodata aceasta parere!

 2. 2 Sunkissed said at 8:52 pm on October 20th, 2008:

  exact asa e! e un somn uracios. si eu urasc ziua de luni, inca dinainte de a ma angaja… presimteam eu ceva

 3. 3 diana said at 9:56 am on October 21st, 2008:

  simteai bine :))

 4. 4 Sunkissed said at 10:50 am on October 21st, 2008:

  o, da. se pare ca unii din noi sunt programati genetic sa urasca ziua de luni


Leave a Reply