Luni! Scarba naibii.

Posted: November 10th, 2008 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor | 2 Comments »

Doamne, doamne, DOAMNE cat am putut sa urasc dimineata asta de luni! Soarele lucea vesel, eu stiam ca o sa-mi inghete fundul afara asa ca ii uram ipocrizia, pasarelele nu pasareau pentru ca probabil erau inghetate bocna, iar eu aveam asa un sentiment genial ca ziua de dumnica irosita in moduri pitzipongesti prin malluri – degeaba – se va continua.

Bai, si asa de lene mi-a fost! Ceasul arata 7:20, vesel si mandru ca soarele stupid de afara, si mie-mi venea sa-l scuip. Stricandu-mi-se mie televizorul ieri, ca de ce sa nu faca el asta la doar cateva zile dupa ce mi sa dat drumul la cablu, m-am tarat prin casa, scuipand otrava printre dinti, mi-am mancat painea -uscata, ca am uitat sa iau- cu vanata si am blestemat inspiratia de a bea cola multa, observand totusi cu stupoare ca, ori am imbatranit eu, cea care beam cola ca pe apa, ori chiar e din ce in ce mai proasta bautura iadului.

Si ca sa fie ea luni, acra si amara, starpitura dracului, am numarat cu lacrimi in ochi cate zile mai sunt pana la uichendul viitor in timp ce eram facuta sandwich in metrou de catre oameni cu care nu-mi doresc deloc sa fiu atat de intima. Mi-a dat un numar mult prea mare care m-a intristat enorm.

Acum sunt la dracovenia de birou, unde nu mai este cafea, asa ca din disperare m-am strecurat ca ultimul hot in a doua bucatarie si am furat de acolo niste ness. Dar cum fapta rea nu ramane nepedepsita, cel putin in cazul meu, ca altii scapa de prea multe ori, am pus, de emotie, prea mult zahar, asa ca nessul meu sparlit cu mari emotii a luat calea scurgerii.

Vaai, ce frumos e lunea! Scarba naibii.


2 Comments on “Luni! Scarba naibii.”

  1. 1 Aurelian said at 4:30 pm on November 10th, 2008:

    No, uite că şi aici – Sibiu – e un frig de îţi îngheaţă limba-n gură înainte să ieşi din casă.

    Cât despre luni dimineaţa. Întotdeuna a fost o scârbă şi mereu va fi.

    Btw, unde lucrezi?

  2. 2 Sunkissed said at 5:09 pm on November 10th, 2008:

    la un site, nu scriu care ca nu stiu cat mai fac purici pe-aici. coordonez niste chestii, mai scriu din cand in cand… ceea ce e de bine.


Leave a Reply