De-ale cumparaturilor

Posted: November 11th, 2008 | Author: | Filed under: Eu cu mine, La naiba! | 4 Comments »

Uneori, de obicei sub impulsul hormonilor lunari, sunt mai femeie decat imi permite buzunarul. Salivez in fata saloanelor de cosmetica, aproape ca am un orgasm pe scaun la manichiura, constat ca nu-mi sta rau in fusta si deci trebuie sa-mi cumpar una, doua, mi se face pofta sa ma imbrac elegant si vad ca n-am cu ce, deci trebuie sa cumpar, realizez ca am doar doua nuante de rimel si ca imi trebuie una intermediara…

Cand impulsurile astea vin intre salarii si n-au nicio legatura cu hormonii lunari, cand tocmai mi s-a stricat televizorul, un calorifer nu functioneaza si vasul de toaleta a dat rateu si trebuie reparat, aceste impulsuri sunt extraordinar de nepotrivite. Dar eu insist si, cum spuneam, am dat o tura de mol duminica, eu si jumatate din Bucuresti (jumatea cealalta fiind in Mall Baneasa, probabil). Cum 3 ore s-au soldat cu NIMIC in plus la garderoba mea, am insistat si ieri, luand la pas clasicul Magheru, magazinele de la Univeristate, cele dintre Universitate si Unirii si am culminat cu Unirea, un mol mai mic.

Si stateam si ma uitam cum cizmele maro clasice, de calarie, sunt de la 500 RON in sus, ceea ce nu am. Ma uitam cum ceea ce era decent la pret era de la 38 in sus, eu purtand 37. Am gasit ceva, dar aveau doar 36 si 38, si cum in 38 inotam iar 36 era un 32 deghizat, am renuntat, inghitindu-mi impulsul de a i le vari pe gat vanzatoarei, care nu avea nicio vina decat aceea ca vanduse nr. 37. Vaca naibii. Trebuia sa ma astepte.

Si uite asa asteptarile mele au scazut, de la cizme de calarie am zis ca merg si unele tip Ugg, de la alea am zis ca niste botine n-ar fi rau, de la botine am sperat ca macar niste pantofi decenti sa gasesc, de la pantofi am ajuns sa ma invart pe la fuste, de la fuste m-am uitat la camasi, de la camasi am ajuns la lenjerie si in final am plecat cu… un amarat de lac de unghii. Sa fiu cinstita, si cu bilete la Gotan Project, dar alea erau in plan oricum.

In metrou, in timp ce buza de jos mi se zbatea amarnic (pentru ca e foarte nasol pentru o femeie sa mearga degeaba o zi la cumparaturi, dar doua la rand!), mi-am adus aminte de cele de mai sus, anume ca mi s-a stricat televizorul, ca nu merge un calorifer, ca s-a stricat vasul de toaleta, ca poate mi-ar trebui si un cooler la calculator care sa nu faca atata zgomot… si usor-usor am ajuns sa fiu fericita ca am avut bafta de a nu gasi nimic. Altfel, as fi strans fericita in brate niste cizme scumpe in timp ce casa mi se naruia.

Azi o sa-mi cumpar tv tuner, cablu si mufe!


4 Comments on “De-ale cumparaturilor”

 1. 1 diana said at 12:58 pm on November 11th, 2008:

  hahaha, rad in hohote…..eu eram duminica in baneasa…so….oricum mai bine ca nu ai fost acolo ca eu am ajuns la 11 si am plecat dupa 5…..cu o frustrare maxima si cu ochii inlacrimati. si nu am gasit nici o cizma decenta nimic nimic. ba erau rigide, majoritatea prea scumpe si multe urate…dar am gasit aseara ceva nici cizma nici gheata pe la jumatatea pulpei…un gri f frumos…..aaaa si seamanau cu niste cizme care le-a avut bunica cand era mai tanara (atunci se faceau chestii f misto, si rezistente si tot ce vrei)..si nici cu pret de bucuresti ;) so come over and see :)

 2. 2 Sunkissed said at 1:06 pm on November 11th, 2008:

  culmea e urmatoarea: cand mi-am cautat ceva de incaltat gri, n-am gasit. acum caut maro, nu gasesc. e frustrant!
  si acum nah… o sa ninga, iar eu o sa ma incalt in tv tuner :D

 3. 3 Skandalouz said at 2:26 pm on November 11th, 2008:

  sper ca Leadtek :D (tuner, nu cizme)

 4. 4 Sunkissed said at 2:37 pm on November 11th, 2008:

  Avermedia, la recomandare.

  Sper ca tine de cald :D


Leave a Reply