L'amour toujours

Posted: November 15th, 2008 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor, Eu cu mine | No Comments »

Orice om face liste, ce sa faca si el. Mai ales femeile devin atat de muieri cand e vorba de asta… Si au am cazut in mania listelor, promisiunilor catre mine insami, contracte semnate de mine cu mine, mi-am supus partenerii la teste si la indeplinit puncte de pe lista mea intr-atat incat ma mir ca n-am facut, efectiv, un plan cincinal. Da’ lasa, ca poate si ei au facut.

Pe masura ce cresteam si mai invatam una-alta, mai pateam una-alta, ma indragosteam la fiecare zambet si ma dez-indragosteam la fiecare “da-te mai incolo”, cerintele mele s-au diminuat. Drastic. Mult. Si nu fortat, ci doar… asa am simtit ca trebuie sa fie. M-am maturizat sau am gasit pe cineva potrivit acum si aici – sau amandoua.

Listele, listutele si cerintele mele au ajuns la atat: iubeste-ma, respecta-ma, fa-ma sa vreau sa-ti dau cat de mult pot eu.

Atat. Fara dragoste la metru – cat primesti, atat dai, nimic in plus. Fara sa ma abtin de la comentarii si sentimente si vorbe. Si e bine sa nu-ti mai impui nimic si sa te simti fericit si liber in relatia pe care o ai. Sa stii nu ca nimic rau nu se poate intampla, ci ca niciunul dintre voi nu vrea sa se intample nimic rau. Sa stii ca nu trebuie sa va beti amandoi cafeaua, dar ca puteti imparti aceeasi canapea si aceeasi ora din dimineata pentru ceai si cafea.

In alta ordine de idei, am primit newsletterul de weekend. E de bine. S-a dus si asta. Saptamana, adica.Leave a Reply