Ce e corect?

Posted: November 18th, 2008 | Author: | Filed under: Eu cu mine, La naiba! | 5 Comments »

E corect ca, dupa ce termini facultatea, sa stai pe bara asteptand postul ideal, cel care sa te puna in valoare, cel pentru care ai dat atatea examene, timp in care inca traiesti pe banii alor tai, studenteste?

Sau sa te duci si sa-ti gasesti ceva care n-ai fi crezut vreodata ca o sa faci, insa care-ti asigura un venit, ceva de facut si experienta la CV in timp ce inca mai cauti locul ideal?

De fapt, “corect” ar putea fi cu succes inlocuit de “moral”.

Cateodata regret ca nu am cautat mai mult. Alteori ma bucur ca nu am fost nevoita sa stau pe bara decat o luna din vara in care am absolvit. Am mai zis, la mine nu s-a putut munci in timpul studiilor din lipsa acuta de timp. Desi nu stiu nici daca asta era o varianta prea buna si care mi-ar fi garantat locul ideal.


5 Comments on “Ce e corect?”

 1. 1 Paula said at 3:30 pm on November 18th, 2008:

  Ca in orice alt lucru care tine de realitate, probabil nici nu exista jobul ideal. :P Deci asteptarea chiar nu-si are sensul.

 2. 2 Sunkissed said at 4:01 pm on November 18th, 2008:

  Nu-si are, asa e, iar locul ideal e ala pe care ti-l faci… insa cred ca inconstient tot speram sa gasim idealul asta. ce facem insa cat asteptam? compromis sau “lepra cu mandrie”, cum zicea un prieten?

 3. 3 melina said at 7:26 pm on November 18th, 2008:

  am gasit si inca sunt la un pus sa obtin exact locul ideal. deocamdata imi pierd vremea facand 8 ore pe zi ceva ce e simpatic, dar in zilele plicticoase sau aglomerate, ma face sa-mi iau campii si sa ma gandesc ce a fost in capul meu. asa ca in asteptarea momentului in care idealul o sa devina concret si al meu, ma tin ocupata si iau niste bani, dar tot la ideal raman asa ca tine-mi pumnii :)

 4. 4 Lu said at 10:51 pm on November 18th, 2008:

  well… se prea poate sa lucrezi in timpul facultatii… sa ti se asigure locul ideal… si dintr o data sa descoperi ca nu e asa de ideal :). dar sa nu cobesc ca parca vad ca dupa examenul asta mai stau pe la mama pe acasa in timp ce locul meu fost ideal este ocupat de altcineva :D

 5. 5 Sunkissed said at 9:57 am on November 19th, 2008:

  melina, iti tin pumnii daca mi-i tii si tu mie cart fac acelasi lucru: ma tin ocupata si iau niste bani :)

  Lu, trouble in your paradise? esti de neinlocuit, ce naiba! daca e locul tau ideal, si tu esti persoana ideala pentru el :D


Leave a Reply