Cactus

Posted: November 19th, 2008 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor | 5 Comments »

Sau cum sa inchei o zi naspa.

M-am invartit prin Cora vreo ora. Am pus 300 de chestii in cos pentru ca sa ies cu el gol. Nimic n-am luat. Nimicuta. Cand sa ies de tot insa, am vazut o florarie in aripa noua care s-a deschis acum. Si am gasit ce cautam. Mi-am luat un cactus. Deja m-a intepat de 3 ori. Are un ghiveci mic, galben. E artagos. E Cactus. Asa o sa-l cheme pana cand ma gandesc la altceva.

In timp ce urcam pe scari pentru ca cineva lasase usa deschisa la lift la 7, mi-am amintit un cuvant interesant, in timp ce-l rosteam cu trimitere spre cei care lasa usa la lift deschisa: netot.

Si asa, aproape ca am incheiat ziua. Cu un Cactus si cu un cuvant uitat, dar actual: netot.


5 Comments on “Cactus”

 1. 1 Skandalouz said at 9:15 am on November 20th, 2008:

  Nu vrei sa-ti pui si tu feed-ul intreg?

 2. 2 Sunkissed said at 9:41 am on November 20th, 2008:

  acum, ca tot e la moda in blogosfera tema asta, my two cents: eu prefer sa citesc oamenii la ei acasa, pe blogul lor, personalizat, nu intr-o pagina de bloglines sau mai stiu eu ce. scuza cu “n-am timp sa le deschid pe toate” mi se pare aiurea, deja exageram cu lipsa de timp, e vorba sa dai un click, nu altceva. asa ca eu oricum deschid separat fiecare blog pe care-l citesc. la mine, chestia cu rezumatul n-a fost pentru trafic, a fost pentru a face omul sa vina sa ma citeasca aici, pentru ca locul asta e al meu, eu l-am ales asa, cuvintele mele spun ceva in contextul asta. o sa las textul intreg, pentru ca esti primul care m-a intrebat despre asta. dar nu vreau sa ajung just another bloglines feed.
  acum ne putem intoarce la cactus? :D

 3. 3 Skandalouz said at 2:59 pm on November 20th, 2008:

  Mersi, I appreciate it!

  Ce funny suna “netot” ca injuratura :))

 4. 4 Skandalouz said at 3:05 pm on November 20th, 2008:

  Si-n plus, cine vrea sa comenteze INCA e obligat sa intre la tine pe blog. Astfel, pana se vor adauga si comentariile in feed vei mai fi scris milioane de cuvinte.

 5. 5 Sunkissed said at 4:00 pm on November 20th, 2008:

  pfuai, cata inspiratie sa am? :D


Leave a Reply