Joi cu tepi

Posted: November 20th, 2008 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor | 2 Comments »

Ziua minunata de joi a inceput cu Cactus care se uita urat la mine din coltul lui. O sa fie o dragoste cu nabadai, sunt precisa. A continuat cu o minunata senzatie de foame cu care ma lupt si acum si care va creste si va tot creste in cele 12864521 de minute cat astept mancarea si va disparea probabil dupa ce imi voi mai fi cumparat ceva de la colt pentru ca nu-mi va ajunge ce mananc.

Azi am uitat: ca voiam sa imi iau fularul albastru, ca voiam sa termin o carte, ca voiam sa schimb ruta de mers la munca, sa-mi iau cafea la mine. Am uitat sa fiu mai sociabila, mai amabila, mai draguta. Bullshit. Sunt tepoasa ca – vai ce nume prost i-am dat, o sa stau numai in cacofonii – Cactus. Desi l-am luat tocmai pentru a-mi aminti de ziua in care am fost cel mai tepoasa. Nu m-am blegosit, ci dimpotriva.

L-as aduce la munca, dar sigur nu ar aprecia asta. Plus ca, privind in viitor, imaginea mea parasind biroul, cand va fi sa fie asta, cu o cutie de carton din care iese un cactus este prea, prea comuna.

V-am zis ca am mucegai? Da, am. Izolatia e asa de prost facuta in apartamentul in care stau cu chirie incat am mucegai pe langa geam. Balconul a fost eliminat din schema pentru a face camera mai mare – bun. Izolatia la exterior facuta de mantuiala – prost. Nervii mei – praf. Cand ai asa stari tepoase cum ca toate se prabusesc sau sunt pe cale sa, mucegaiul este ultimul lucru pe care vrei sa-l vezi. Desi, fiind verde, se asorteaza cu draperiile si cu – damn it! – Cactus.


2 Comments on “Joi cu tepi”

  1. 1 Skandalouz said at 3:01 pm on November 20th, 2008:

    Deja te gandesti la ziua in care vei parasi biroul?

  2. 2 Sunkissed said at 4:01 pm on November 20th, 2008:

    stiu ca o sa vina, ca doar n-o sa intepenesc aici. dar da, sunt mai fatalista de fel :D


Leave a Reply