A sunkissed world

20 Nov, 2008

Joi cu tepi

Posted by: sunkissed In: Despre natura lucrurilor

Ziua minunata de joi a inceput cu Cactus care se uita urat la mine din coltul lui. O sa fie o dragoste cu nabadai, sunt precisa. A continuat cu o minunata senzatie de foame cu care ma lupt si acum si care va creste si va tot creste in cele 12864521 de minute cat astept mancarea si va disparea probabil dupa ce imi voi mai fi cumparat ceva de la colt pentru ca nu-mi va ajunge ce mananc.

Azi am uitat: ca voiam sa imi iau fularul albastru, ca voiam sa termin o carte, ca voiam sa schimb ruta de mers la munca, sa-mi iau cafea la mine. Am uitat sa fiu mai sociabila, mai amabila, mai draguta. Bullshit. Sunt tepoasa ca – vai ce nume prost i-am dat, o sa stau numai in cacofonii – Cactus. Desi l-am luat tocmai pentru a-mi aminti de ziua in care am fost cel mai tepoasa. Nu m-am blegosit, ci dimpotriva.

L-as aduce la munca, dar sigur nu ar aprecia asta. Plus ca, privind in viitor, imaginea mea parasind biroul, cand va fi sa fie asta, cu o cutie de carton din care iese un cactus este prea, prea comuna.

V-am zis ca am mucegai? Da, am. Izolatia e asa de prost facuta in apartamentul in care stau cu chirie incat am mucegai pe langa geam. Balconul a fost eliminat din schema pentru a face camera mai mare – bun. Izolatia la exterior facuta de mantuiala – prost. Nervii mei – praf. Cand ai asa stari tepoase cum ca toate se prabusesc sau sunt pe cale sa, mucegaiul este ultimul lucru pe care vrei sa-l vezi. Desi, fiind verde, se asorteaza cu draperiile si cu – damn it! – Cactus.

Share this: Twitter | Facebook

2 Responses to "Joi cu tepi"

1 | Skandalouz

November 20th, 2008 at 3:01 pm

Avatar

Deja te gandesti la ziua in care vei parasi biroul?

2 | Sunkissed

November 20th, 2008 at 4:01 pm

Avatar

stiu ca o sa vina, ca doar n-o sa intepenesc aici. dar da, sunt mai fatalista de fel :D

Comment Form

About

"Some people never go crazy. What truly horrible lives they must lead." Bukowski

Silvia's books

American Gods
The Graveyard Book
Dance Dance Dance
Kafka on the Shore
Foundation
Prelude to Foundation
Lolita
One Hundred Years of Solitude
Slaughterhouse-Five
The Catcher in the Rye
The Blind Owl
Steppenwolf
Demian/Siddharta/Der Steppenwolf
The Glass Bead Game
Demian
Peter Camenzind
The Fairy Tales of Hermann Hesse
Gertrude
Knulp
Rosshalde


Silvia's favorite books »

Take a lookKokoro by Natsume Sōseki