18:48, duminica

Posted: November 23rd, 2008 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor | No Comments »

Primesc un mail cu subiect “Vrei sa fii studentul anului?” Oho. Si inca cum. In schimb, trebuie sa ma multumesc cu gandul ca mai e putin pana vine luni.

Weekendul asta am stat si am crosetat 1001 de planuri, care mai de care mai ciudate. N-am reusit decat sa scriu niste insemnari in tren, vizavi de o domnisoara care se lupta sa asambleze un cub portocaliu. Am senzatia ca niciuna din noi n-a obtinut ceva palpabil in acest weekend. N-am reusit decat sa mai adaug niste liniii pe foaia mea imaginara unde sta scris sus, citet si ingrosat, “to do”; eu, care ma laud ca nu fac liste. Da, e adevarat, nu fac – dar nu le fac cand ar trebui sa le fac si le fac cand nu-si au rostul. Dar ce-ar fi viata noastra fara un pic de incurcatura cu iz de 23 de ani?

Mi-e pofta de ciocolata amruie si vremea de-afara parca ma uraste, asa incat mai bine stau in camera mea si-mi curat mucegaiul din coltul ei stang, urandu-le de bine muncitorilor care au facut izolatia de pomana. Ce mod mai bun de a-ti petrece duminica, zau asa.

Si, ca bonus, o poza cu Cactus. M-am gandit ca e vremea sa iasa in lume. Plus ca trebuia sa-mi mai gasesc ceva de facut pana sa ma apuc de curatat mucegai

CactusLeave a Reply