Intamplari cu priza.

Posted: November 24th, 2008 | Author: | Filed under: La naiba! | 2 Comments »

Luni si saptamana asta nu miroase deloc bine. Miroase a prize neascultatoare, a mucegai si a Voltaren.

Cum despre mucegai am tot vorbit si i-am acordat destula atentie, o sa vorbesc despre alte belele. Anume, faptul ca lumea mea imbatraneste si putrezeste, ca duse sunt serile cu bere pana tarziu in noapte si de actualitate sunt compresele cu apa fierbinte si masajul cu Voltaren. Fapt: m-am trezit de dimineata cu “au!” si “trosc”. Ma dor salele rau de tot, nici nu pot sta bine pe scaun la birou – inutil sa specific ca am si treaba, ca doar e luni, ce dracu. Cum ma intind mai cu spor, cum ma apuca toate durerile. Mi-aduc aminte cand eram mica si voiam sa fiu gropar. Grea meserie, nene. Acum am incercat niste miscari lente stanga-dreapta, de zici ca sunt apucata, dar in afara de o durere puternica si intepatoare n-am realizat mare branza.

Iar prizele mele… ehei. Sunt jucause si merg numai cand vor ele. Cum au fost montate cu mare atentie si grija de meseriasii care au renovat acest minunat apartament in care stau cu chirie, fac numai ce vor ele si merg numai cand au chef. Priza de la mine din camera, una din cele doua, ca atata am, atarna de doua fire si este conectata prin legaturi pe care nu le cunosc de cea din sufragerie. In sufragerie statea, pana mai acum doua saptamani, televizorul care a cedat nervos si inca mai sta switchul, de a carui buna functionare depinde sanatatea psihica a tuturor locatarilor. Ei bine, acea priza are momente cand nu mai vrea sa functioneze si, pe cale de consecinta, cade netul si-mi licareste lampa. Cand licareste lampa, stiu ca e de rau si trebuie sa aplic un pumn finut prizei pentru a se restarta atat switchul, cat si lampa care, pana mai deunazi, era singura sursa de lumina din camera, becul nedorind pentru ca sa mai functioneze din motive de cabluri incurcate pe sus si descurcate de un nene. In fine. Ieri, s-a stins lumina. Am stiut ca a cazut netul fara sa ma mai uit in dreapta jos a ecranului si m-am repezit spre priza pentru a-i aplica tratamentul de rigoare. N-am facut bine doi pasi, ca s-a razgandit, s-a aprins lama si switchul mergea nestingherit. Hm, zic, ma duc inapoi la calculatorul meu iubit unde scriam un ditamai mailul care trebuia trimis ieri. Dupa cateva minute – pac! Aceeasi figura. a duc spre priza, porneste lampa, merge netul. Si inca o data, ca trei e cu noroc. Sa fie oare ca ma accepta drept autoritate suprema priza aia, sau ca face misto de mine?

Da, stiu ca trebuie sa ma ocup de dansa. Am facut tot ce m-am priceput, am grija cu ea, ii vorbesc frumos si n-o bruschez. dar mai are momente din astea in care vrea sa-mi arate ca nici statul acasa nu e sanatos. Dar ce sa fac eu oare, zic, mai ales cand salele ma dor si trebuie sa ma duc sa cumpar solutie contra mucegaiului?

Of.


2 Comments on “Intamplari cu priza.”

  1. 1 Lu said at 10:39 pm on November 24th, 2008:

    mucegaiul se sterge cu clor :)

  2. 2 Sunkissed said at 9:20 am on November 25th, 2008:

    bun! o sa incerc, ca tot n-am gasit solutie d-aia speciala. as dori sa nici nu mai apara, bestia


Leave a Reply