No access

Posted: November 26th, 2008 | Author: | Filed under: La naiba! | 6 Comments »

Azi n-am/n-ati avut a sunkissed world, probleme tehnice m-au tinut deoparte. Si poate ca a fost mai bine asa, altfel cine stie ce prostii as fi debitat. Vreme urata, mizera chiar, nu am culori, nici in mine, nici in afara, depresia infloreste ca mucegaiul, ca sa mentin nota vesela, ma dor toti muschii, imi curge nasul si imi curge si un ochi de asemenea, dar nu stiu sigur daca au vreo legatura. Adorabil, stiu, as fi cea mai simpatica interlocutoare. Daca vrei sa vorbim despre chestii negre si sumbre, desigur.

Cat timp imi tarasc hoitul bun-de-nimic inspre casa, va las cu o intrebare: sigur ati fost pusi in situatia de a alege una ori alta, vreodata. Io nu vreau sa stiu ce-ati ales; vreau numai sa-mi spuneti daca nu-i asa ca inima va dadea un ghes inspre exact acea situatie depre care mintea spunea un mare NO-NO? Asta doar ca sa-mi confirm eu ca, vorba ceea, toti suntem putin luati.


6 Comments on “No access”

 1. 1 fely said at 6:55 pm on November 26th, 2008:

  eu mai am voie sa raspund? daca da, atunci DA.
  si stii ce biiine mi-a fost si stii si ca as fi murit daca nu as fi facut-o.
  plus ca sunt putin luata.

 2. 2 Sunkissed said at 7:17 pm on November 26th, 2008:

  evident ca ai voie, pisi. si stiu. si dracu sa ne ia daca nu suntem toti atat, dar atat de scrantiti

 3. 3 Lu said at 1:51 pm on November 27th, 2008:

  ihi! intotdeauna inima spune prostii pe care mintea nu vrea sa le accepte. la mine a castigat mintea mereu. daca ma uit in urma zic ca a fost mai bine asa. nu stiu insa ce o sa urmeze :D

 4. 4 Sunkissed said at 2:10 pm on November 27th, 2008:

  corect! ma intreb insa de unde poti sa-ti dai seama ca sunt prostii?

 5. 5 Tomata cu scufita said at 8:48 pm on November 27th, 2008:

  :( Eu te inteleg asa bine in aceste momente… Trec printr-o spaima si printr-o depresie de care pare sa nu-i pese decat prietenei mele, care nu poate fi cu mine. Prietenul e plecat, iar maine pleaca si parintii mei (insa de treaba asta ma bucur). Ma sfasie ganduri negre si scenarii aberante, ma macina idei fixe pe care nu mi le pot extrage de pe creier.
  Cat despre intrebarea ta: am trecut de multe ori prin faza de a opta pentru NO-NO si de multe ori am ales ceea ce ratiunea respingea. Nu intotdeauna a fost rau. :)

 6. 6 Sunkissed said at 9:32 am on November 28th, 2008:

  te inteleg perfect. din pacate nu situ reteta de a face ideile fixe sa se clatine. daca as sti, nu m-ar mai durea capul in fiecare dimineata.


Leave a Reply