Inceput de decembrie

Posted: December 1st, 2008 | Author: | Filed under: Eu cu mine | 2 Comments »

Bine ca am avut “un week end prelungit” (cat urasc expresia asta) pentru a ma pregati psihic pentru venirea iernii. Cum psihicul meu a cam tremurat zilele trecute, a fost nevoie de o mobilizare acuta de forte din partea-mi: am dormit, m-am uitat la filme, m-am plimbat, m-am hranit, am primt cadouri de Mos Nicu in mare avans (asa ca acum scriu din pat, cu noua mea tastatura) am avut activitati sociale de noapte prin locuri cu fum si galagie, ba chiar mi-am calcat pe inima si pe bugetul pentru cadouri de Craciun si mi-am luat haine. Am avut si doza zilnica de imprevizibil, astfel incat buna parte ziua de ieri mi-am petrecut-o in apa pana la glezne din bucatarie (ca tot mi-era dor de mare), pe care am strans-o cu greu, doi bureti, un mop si trei carpe si apoi am inlocuit bateria buclucasa cu alta, mai stralucitoare si mai cuminte. Incidentul nici n-a fost din vina mea, noo.

Si azi m-am trezit convinsa ca e vacanta si ca afara a nins. “Minivacanta” (alt cuvat odios) s-a cam terminat si nu a nins, ba chiar a fost ceata, multa si laptoasa, asa cum o “iubesc” eu sincer.

Mai ramane sa-mi beau si azi ceaiul si sa pun o paturica peste psihicul meu, sa vad daca mai tremura.Cred ca e timpul sa ma joc iar Sims.


2 Comments on “Inceput de decembrie”

  1. 1 esk said at 1:35 pm on December 3rd, 2008:

    Da-mi mie ceata si iti dau Simsii mei in schimb :)

  2. 2 Sunkissed said at 7:13 pm on December 3rd, 2008:

    pfaaa, daca as putea as impacheta-o bine-bine si la posta cu ea!


Leave a Reply