Cate un pic din fiecare

Posted: December 2nd, 2008 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor | No Comments »

Am aceeasi senzatie, de la o vreme, ca atunci cand eram mica si ma asezam la masa, gustam cate putin din fiecare fel si apoi plecam, fara sa ma satur, dar fara sa mai vreau sa mananc. Asta provoca batai de cap alor mei si acum a venit si vremea capului meu sa fie batut.

Imi vine sa incep fiecare chestie si sa n-o termin, cum s-ar zice. Inceputurile sunt intotdeauna cele mai faine si sunt cele care-mi starnesc cele mai mari emotii, ma activez, imi alearga neuronii, ma bucur, fac planuri doar ca sa le fac, imi imaginez – toate lucrurile care-mi plac. Si am un dar de a cauta inceputuri in orice. Mai putin in sporturi extreme. Imi place, ma simt bine asa, debutanta.

Problema e ca nu prea stiu cum sa abandonez totul, sau sa continuu totul. E un mister dupa ce reguli actionez, nici n-as putea spune exact. Cred ca pur si simplu caut un nou inceput in continuarea primului. Sunt situatii in care-mi iese si situatii in care nu. Acuma, mai depinde si de oamenii cu care stau la masa imaginara de unde eu incep fiecare fel.Leave a Reply