Rumegand ganduri

Posted: December 9th, 2008 | Author: | Filed under: La naiba! | 4 Comments »

Nenica, m-au apucat azi niste nervi de nu stiu cum ajung pana acasa. Nu stiu exact de ce, adica stiu, dar sunt chestii vechi la care am mai cugetat; nu stiu exact cum, ca m-am trezit bine si vesela si-mi vedeam de ale mele, dar stiu ca m-au apucat.

La o adica, de ce sa mai cugeti cand rezultatul e unul noroios si tu stii asta? Ce placere masochista te poate face sa crezi ca de data asta e altfel? Si de ce mai scurmi cu un bat in, ma scuzati, cacat? Stau eu la birou si ma intreb si apoi ma gandesc ca lasa ba, poate sarbatorile sunt de vina, oamenii sunt mai agitati, mai stresati, mai predispusi la dezgust, vorba unui prieten pe care mi-o insusesc intr-un alt fel… Ii doare in cot sa fie politically corect (nu ca asta ar fi un lucru extraordinar, dar in fine), se manjesc unul pe altul, n-au chef sa-si mai ascunda defectele, rautatile, prostiile. Se intampla fix de sarbatori, ca o maladie, dam vina pe aglomeratie, pe stres, pe munca, pe faptul ca sarbatorile nu mai sunt cum erau… Cert e ca se intampla, poate pentru ca, daca ne revenim la cum suntem noi de felul nostru in timpul sarbatorilor, zicem ca suntem mai buni.

La urma urmei, si eu fac la fel. Da, sunt putin nervoasa, lucrurile din ultima vreme m-au amarat, m-a amarat lipsa de curaj reciproca, lipsa de intelegere, cuvinte interpretate, zambete hade, nevoi de indeplinit. Mi-am dat si eu arama pe fata, cea de om care se enerveaza repede. Da, m-am enervat!!!

Un Mojito sa-mi treaca, va rog. Fara servetel pe pahar ca ma enerveaza si ala.


4 Comments on “Rumegand ganduri”

 1. 1 Skandalouz said at 9:58 am on December 10th, 2008:

  Lasa ca mai e un pic pana la vacanta :D “Vacanta”, ce fel suna :) nu l-am mai folosit demult. Acum se cheama concediu. :-<

 2. 2 Sunkissed said at 10:34 am on December 10th, 2008:

  neah, tot vacanta ramane pentru mine :D “concediu” suna asa, prea a oameni maturi.

 3. 3 diana said at 11:38 am on December 15th, 2008:

  mda, oameni maturi hahaha
  anyway devine totul din ce in ce mai frustrant.

 4. 4 Sunkissed said at 12:32 pm on December 15th, 2008:

  aham.
  mai ales de sarbatori.
  asta pana sa ne punem masca fericita


Leave a Reply