Luam tensiunea de miercuri

Posted: December 10th, 2008 | Author: | Filed under: Eu cu mine | No Comments »

Gata si cu ziua asta, ziua de munca adica. Ciudata. Incepe totul greu, diminetile mele sunt motiv de dureri de ochi si de cap si de bantuit dupa cafea. Nu stau bine cu nervii si n-ajuta cand: a. iti iese un ditai cosul in barbie, b. criza financiara loveste la oo, c. afara e frig si ma dor tamplele, d. alte multe alte chestiute pe care le fac pachet si mi le ofer mie cadou, sa stau sa le descurc si dibuiesc noaptea, inainte sa adorm, pentru ca, nu-i asa, cui nu-i plac gandurile dubioase fix inainte de somn.

Am nevoie de chestii – vacanta, liniste, excursie, plimbare, carti bune, vara, oh da, vara, un pahar de tarie. Sunt unele zile in care ma simt corporatista, dintr-un punct de vedere: as ajunge acasa si as bea un whisky. Din fericire, ajung la Mircea si beau un Sour Rum – zic ‘din fericire’ pentru ca il face foarte, foarte bun.

Si asa, am avut ieri parte de momentul de liniste care s-ar fi potrivit de minune azi: o ora in Lente, cu un pahar de ceva bun si o carte la fel de buna si sparky, “Hogfather” de Mr. Terry Pratchett, frumos asezonata printre pagini cu idei si conversatie. Dar deh, unele momente de liniste nu apar cand le chemi; cateodata vin devreme, cateodata vin tarziu.

Mi-as dori sa am un aparat foto pe dinauntru.Leave a Reply