A sunkissed world

19 Dec, 2008

Cea mai lunga zi

Posted by: sunkissed In: Eu cu mine|La naiba!

E aia in care astepti sa iei vacanta. Intotdeauna. Lucrurile raman constante indiferent daca muncesti sau esti la scoala. Ultima zi este incredibil de scarboasa si neproductiva. Ce-as mai fi zacut in paaaat, mama-mama. Ce nu m-as mai fi varat in metrou, nu mai zic. Si acum sunt de o ora si ceva la birou si mi se pare ca au trecut deja 3 ore. Dar nu.

Astept sa iau vacanta, ca nu se mai poate. Nu se mai poate eu cu mine, m. Nu ne mai intelegem, de fapt, nu ne-am mai vorbit de mult. Ma uit cateodata cu uimire la mine, la maini, la picioare si zic “uite ma, ca exist, sunt, ma aflu!”. Si totusi e ciudat sa trebuiasca sa te uiti la tine ca sa-ti dai seama de asta. Ca sa nu mai spun ca e putin neplacut. Asa ca cine stie, daca n-o sa ma mai trezesc asa de dimineata poate o sa am noroc si o sa dau de mine undeva, intr-un bar, cu o cafea in fata, o sa ma intreb de vreme, de stare generala, o sa ma asez la masa si o sa incropim o conversatie. Si poate ca o sa fie o conversatie din care o sa raman cu faptul ca n-o sa mai fie nevoie sa ma uit la mine ca sa stiu ca sunt.

Candva, locuiam in alta parte, beam ceai de portocale, ma atranam pe geam sa savurez un lucky, imi puneam de cafea intr-un ibric albastru, ma macinam pe dinauntru din cauze stupide, ascultam alte cantece, salvam conversatii pe messenger de parca salvam conversatii reale intr-un colt al mintii mele, purtam fularul gri, aveam alta rama de ochelari, ma culcam constant la 4 si nu ma lasam sa fiu linistita. Acum mi se pare ca toate astea sunt intr-o alta viata.

Despre asta vorbesc. Nu mai pot sa gasesc liantul dintre cealalta viata si asta de acum. Si simt ca trebuie sa o fac, numai ca nu stiu cum si nu gasesti asta pe Google. Iar faptul ca azi e cea mai lunga zi nu e de cine stie ce mare ajutor

Share this: Twitter | Facebook

No Responses to "Cea mai lunga zi"

Comment Form

About

"Some people never go crazy. What truly horrible lives they must lead." Bukowski

Silvia's books

American Gods
The Graveyard Book
Dance Dance Dance
Kafka on the Shore
Foundation
Prelude to Foundation
Lolita
One Hundred Years of Solitude
Slaughterhouse-Five
The Catcher in the Rye
The Blind Owl
Steppenwolf
Demian/Siddharta/Der Steppenwolf
The Glass Bead Game
Demian
Peter Camenzind
The Fairy Tales of Hermann Hesse
Gertrude
Knulp
Rosshalde


Silvia's favorite books »

Take a lookKokoro by Natsume Sōseki