Bleah

Posted: December 22nd, 2008 | Author: | Filed under: Eu cu mine, On the eighth day God created coffee | 2 Comments »

E soare afara, e luni, e dupa-amiaza, sunt acasa, in pijmale, am tot timpul din lume sa-mi colorez fiecare unghie cu dedicatie, sa termin sezoanele din Scrubs, sa citesc toate cartile. Si totusi, bleah.

Cred, doar cred, nu sunt asa de sigura, ca m-am plictisit. Oare daca desfac bradul si-l fac inapoi?… Neah. Cred ca ma duc sa-mi cheltui bonurile cadou. E intotdeauna o activitate productiva. Cred.

De fapt, cred ca sunt asa pentru ca m-am obisnuit ca ziua de luni sa fie de cacao. Cu toate ca sunt acasa, unde e cald si bine. Sau poate pentru ca toata lumea lucreaza. Iar eu nu mai am decat sa-mi fac restul de bagaj si sa cumpar hartie de impachetat. Damn.

Ziceam, inainte de concediu, ca vreau sa ma simt ca inainte, cand nu aveam nimic de facut si eram o loaza. Adevarul e ca nu mai sunt o loaza, decat in mintea mea.

Sper ca, intr-o zi, sa descopar ce am impotriva zilelor de luni. Probabil ca s-a intamplat ceva nasol, un ghinion iesit din comun. Naiba sa stie.

Macar mi-am facut cafea buna. Ciudat cum o gura de aer poate sa fie intr-o cana de cafea.


2 Comments on “Bleah”

  1. 1 esk said at 8:03 pm on December 22nd, 2008:

    In momente de mare plictiseala, eu ma apuc sa fac curat :)) Pe de alta parte, eu sunt obisnuita sa am timp liber in prostie, de sa nu mai stiu ce sa fac cu el…

  2. 2 Sunkissed said at 8:33 pm on December 22nd, 2008:

    curat am facut ieri… of. dar tot am mai frecat ceva si azi. acum doua nopti, dupa ce am venit acasa din oras, frecam aragazul. la 3 dimineata. ocd? cine sa stie…


Leave a Reply