Because time is on my side

Posted: January 2nd, 2009 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor, Eu cu mine | 2 Comments »

Si a venit si 2009, in Barfly, ca deh, trebuia facuta si asta. Cum unele lucruri nu se schimba niciodata, si de data asta eram cu un pahar de triplu sec in mana. Ca o alta premiera, pe langa primul revelion intr-un club, notam prezenta alaturi de noi a lui Mircea, un prieten atat de bun si drag si cu care totusi n-am schimbat niciodata anii impreuna.

Si uite-asa, am incalecat pe-o sa si am pus punct anului trecut, alaturi de oameni la care tin, unii care abia asteptau sa se termine 2008, altii care abia asteptau sa curga bautura mai cu spor, dar cu totii fericiti, uzi pana la piele cu sampanie, privind cladirea de langa unde era un mic incendiu datorat artificiilor (din fericire, nimic grav), luandu-ne in brate si sperand sa ramanem asa cum suntem intotdeauna. Adica ei nu stiu daca chiar asta voiau, dar eu una stiu ca la asta ma gandeam. Cu clasicele telefoane si sms-uri de dupa 12, cu clasicele ganduri spre oameni dragi care nu au fost acolo si un zambet secret in coltul gurii pe care sunt sigura ca l-am avut cu totii. Si ca incheiere, cu metroul acasa e la 4 si ceva si mahmureala de 1 ianuarie.

Acuma ce ramane? Sa luam creionul si sa ne apucam sa ne desenam un an nou genial. Un an fara ezitari si cu pasi siguri, un an fara mana tremuranda si fara prea multe chestii de care sa ne temem. Un an in care sa respiram.


2 Comments on “Because time is on my side”

  1. 1 iulia said at 6:11 pm on January 2nd, 2009:

    La multi ani! Va iubesc! Pe toti, pe rand! :)

  2. 2 Sunkissed said at 8:12 pm on January 2nd, 2009:

    la multi ani si tie! mi-e dor de tine si sper ca zambesti cum n-ai mai zambit pana acum!


Leave a Reply