Inapoi in afaceri*

Posted: January 5th, 2009 | Author: | Filed under: La naiba! | 8 Comments »

*Ca sa nu mai scriu in engleza, ce naiba.

Asa. Sunt, deci, cum ar veni, inapoi la munca. Ziua de luni a inceput genial, cu o foarte mare coada la metrou si cu un frig din ala adevarat, de mi se lipeau narile una de alta. Am inca un rictus pe fata, pentru ca asa mi-a inghetat ea, fata. Ce se intampla naspa e ca aici, in birou adica, e foarte, dar foarte frig. Insa asta aproape ca e un lucru bun, pentru ca aluneca degetele pe taste de mama-mama. Doar-doar sa nu inghete. Ce se intampla bun e ca netul aici merge cu o viteza de-mi fac cruce, in vreme ce ala de acasa se taraie ca un melc gripat si cu herpes.

Trebuie sa fac ce nu suport eu sa fac, si anume lista cu ce e de facut, deoarece uit. Si asta e nasol, pentru ca imi amintesc de vremurile cand, in sesiune, scriam datele si locurile examenelor pe o lista, ca sa nu uit, pentru ca erau multe. Si-mi aduc aminte viu panica ce ma cuprindea cand le vedeam pe toate labartate pe hartie, o lista lunga ca o zi de post si neagra asemenea, o lista care ma descuraja instant si ma facea sa ma tarasc inapoi in pat.

In rest, nu stiu ce se intampla cu mine, dar am cam inghetat. Am asa o stare foarte ciudata. De iarna. Nu reusesc sa ma manifest nicicum extrem, in capul meu. Nici bine, nici rau, nimic iesit din comun, nimic nimic… Nu stiu ce naiba se intampla, dar sper sa-mi treaca repede de tot. Simt nevoia sa am niste piele de gaina, ceea ce inseamna o emotie mare. Of.

In alte ordini de idei, citesc ce faceam anul trecut pe vremea asta si zambesc. It was funny. Si in plus, fac 3 ani de blog, chiar maine. Sa-mi iau tort? Poate ca-mi iau, cine stie.


8 Comments on “Inapoi in afaceri*”

 1. 1 Skandalouz said at 1:20 pm on January 5th, 2009:

  Eu zic sa puna cititorii blogului mana de la mana sa-ti ia un tort :D

 2. 2 Sunkissed said at 1:37 pm on January 5th, 2009:

  haha, imi place cum gandesti :D n-ar fi rau. ia, puneti mana de cotizati! :))

 3. 3 Lu said at 3:55 pm on January 5th, 2009:

  eu o sa ti iau lumanarica cu 3 :)). happy blogday!

 4. 4 Sunkissed said at 3:58 pm on January 5th, 2009:

  :D thank you

 5. 5 Skandalouz said at 5:10 pm on January 6th, 2009:

  Acum nu mai putem ca Lu s-a individualizat :p

  Happy 3yrs of Blogging!

 6. 6 Sunkissed said at 5:21 pm on January 6th, 2009:

  damn. si deja visam rauri de ciocolata :D

 7. 7 Skandalouz said at 12:47 pm on January 7th, 2009:

  Aia-i alta reclama :p

 8. 8 Sunkissed said at 9:10 pm on January 7th, 2009:

  da, insa corecta :D


Leave a Reply