A sunkissed world

06 Jan, 2009

Tortul unde-i?

Posted by: sunkissed In: Despre natura lucrurilor

Mda, 3 ani de dat cu tasta, fix azi. O relatie destul de lunga intre eu si eu. Incredibil cum de nu m-am plictisit de mine. Sau parca m-am plictisit de cateva ori, dar n-am bagat de seama. Enfin, eu ma bucur de fiecare tasta apasata cu cate un sentiment care mai de care mai colorat. Si-i frumos cand vezi ca ramai oarecum constant in anumite treburi si moduri de-a vedea chestiunile.

Cateva dovezi ca oamenii iubesc sa nu gandeasca: doi neni care incercau sa treaca un carucior de supermarket printre acei stalpi de metal pusi tocmai ca sa nu treci printre ele cu acel carucior, in timp ce injurau pe cei care au pus acei stalpi, “ce idioti, dom’le, nu si-au dat seama ca nu ai loc?!”. Eee. Apoi, o tanti care incerca, prin strangere in mana-i firava de cateva ori, fiecare painica in punga de la Carrefour, din alea calde de juma de kil. Fiecare. Si sa nu-l uitam pe nenea de la casa, care a decis ca doua pungi de plastic de 3 bani il costa mai putin decat o punga de hartie de 0.45 bani. Ura, am reinventat matematica.

Azi de dimineata m-a nins pe caciulita portocalie. Ce folos, daca nu am din ce sa fac un om de zapada. Mi-am cumparat pomelo fix cu scopul de a manca la birou si l-am uitat acasa. O dovada ca, uneori, si eu ador sa nu gandesc.

M-am visat cu ochelari de soare si intr-o alta lume. Nu avea nimic special aceasta alta lume, in afara de faptul ca eu stiam, in vis, ca e alta lume. Extraordinar cum mi-a murit poezia din vis. De fapt, sa nu exageram, a adormit si ea putin. Ca doar e iarna, ce mama naibii.

Share this: Twitter | Facebook

2 Responses to "Tortul unde-i?"

1 | Ciupercutza

January 8th, 2009 at 10:57 am

Avatar

Cu intarziere, la multi ani pentru 3 ani de taste :)
Ma bucur ca nu te-ai plictisit si ca ne incanti mereu cu scriiturile tale.
Pupici.

2 | Sunkissed

January 8th, 2009 at 11:20 am

Avatar

:)

multumesc… nu m-am plictisit si nici nu cred c-o s-o fac curand. adica atata vreme cat am de ce sa ma mir, o sa ma mir si aici

Comment Form

About

"Some people never go crazy. What truly horrible lives they must lead." Bukowski

Silvia's books

American Gods
The Graveyard Book
Dance Dance Dance
Kafka on the Shore
Foundation
Prelude to Foundation
Lolita
One Hundred Years of Solitude
Slaughterhouse-Five
The Catcher in the Rye
The Blind Owl
Steppenwolf
Demian/Siddharta/Der Steppenwolf
The Glass Bead Game
Demian
Peter Camenzind
The Fairy Tales of Hermann Hesse
Gertrude
Knulp
Rosshalde


Silvia's favorite books »

Take a lookKokoro by Natsume Sōseki