Vise innodate

Posted: January 21st, 2009 | Author: | Filed under: La naiba! | No Comments »

Nu stiu unde mi s-a sters ziua asta. Undeva la mijloc oricum si am ramas cu doua capete de zi pe care nu am mai reusit sa le prind. Apoi se pare ca a inceput sa ploua si sa ascult Celelalte Cuvinte si sa ma gandesc la Cealalta Viata a mea. O viata pe care mi se pare ca am avut-o acum o mie de ani.

Apoi, cum afara picura, am avut vreme sa ma gandesc la videoclipul pe care l-am vazut azi, primit de la lu . Am citit povestea leului Christian si am ramas foarte pe ganduri si foarte impresionata. E uimitor cum animalul asta “salbatic” poate sa emane atat caldura si bucurie, cata emotie poate sa transmita. Si cum toti cei care nu inteleg animalele ar trebui sa se uite la videoclipul asta si sa se mai gandeasca putin. Sunt atatea chestiuni pe care nu le stim, atatea sentimente pe care uitam sa le traim si trebuie sa ne aduca aminte un leu cum se face.

Si mi-am innodat firele, unul cate unul. La urma urmei, cat de greu poate sa fie, daca toate fac parte din mine? Stiu ca nu sunt cea mai indemanatica persoana din lume, dar macar dau dovada de bunavointa.

Insa unde s-a scurs miercurea mea, tot n-as putea spune exact.Leave a Reply