How I hate to start the day. Or do I?

Posted: January 22nd, 2009 | Author: | Filed under: Eu cu mine | 4 Comments »

Nu-mi place cand imi incep ziua cu o foaie si un creion in fata, facand planuri pentru cum o sa-mi cheltuiesc eu salariul viitor ce inca n-a venit, dar pe care il astept ca pe un mar copt. Pai sigur, pentru ca, oricat de scurta ar fi nemernica asta de luna care incepe, atata e de costisitoare: am ziua unui iubit pe care trebuie sa-l fericesc, cumva, ziua unui prieten bun, ziua unei prietene co-locatare, ziua unui unchi. Apoi am de platit chiria, care a crescut astronomic o data cu euro, manca-l-ar gaia de nemernic, intretinerea care atinge cote care ma uimesc, lumina pe doua luni, cred, netul ca deh, cablul ca-mi trebuie mie miami ink si mythbusters. Apoi, ceva de-o parte ca sa manance si gura mea, ca 8 ore la munca imi trezesc tot felul de pofte culinare. Siii, colac peste pupaza, aflu ca vin The Killers la noi, via metropotam, asa ca trebuie sa pun bani si pentru asta, pentru ca bineinteles ca imi iau imediat bilet, nu mai aman, nu-nu-nu. Si chiar daca aman, tot aia e, asa ca de ce sa fac asta.

In schimb, de partea stralucitoare a vietii se afla faptul ca o sa vad The Killers, in sfarsit, ca tot ma obseda pe mine “All these things that I’ve done” in ultimul timp. The Killers e formatia pe care am ascultat-o cand mi-a fost greu, cand m-am intrebat, cand am dansat de parca nu mai aveam altceva de nimic, iar restul din mine se facuse ghem si zburase. E formatia pe care am ascultat-o cand am plans si am incercat sa inteleg de ce, cand am ras si nici nu m-am gandit sa inteleg de ce. Tot de partea stralucitoare a vietii e faptul ca am un iubit caruia sa-i iau cadou, pe care sa-l bat la cap cu asta si pe care, probabil, o sa-l tarasc in magazine pentru asta, dat fiind ca vrea ceva tehnic si eu sunt cam atehnica. Apoi, inca trei oameni vor face ochii mari si se vor bucura de ziua lor si de cadourile lor. De cealalta parte stralucitoare a vietii se afla faptul ca, in ultimul timp, dau banii mai mult pe fructe, ceea ce ma mira, dar ma si bucura, ca am tot auzit eu ca sunt sanatoase chestiile astea. Nu pot sa ma bucur in schimb ca a crescut euro, dar pot sa ma bucur ca, chiar si asa, dau bani decenti pentru apartamentul asta colorat.

Poate ar trebui ca, alaturi de lista groazei cu cheltuieli, sa scriu si chestiile bune.


4 Comments on “How I hate to start the day. Or do I?”

 1. 1 Skandalouz said at 2:06 pm on January 22nd, 2009:

  Ne vedem pe 1 iulie ;)

 2. 2 Sunkissed said at 2:46 pm on January 22nd, 2009:

  claro!

 3. 3 Iulia said at 3:47 pm on January 22nd, 2009:

  vezi, vezi? nu am facut degeaba petitie! din pacat nu o sa am si eu parte de ei! :( dar ma bucur! o sa fiti voi acolo si stiu ca o sa apreciati asa cum trebuie!

 4. 4 Sunkissed said at 3:58 pm on January 22nd, 2009:

  eu, una, promit!


Leave a Reply