Joc murdar

Posted: January 27th, 2009 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor | 3 Comments »

Ok, cred ca am aberat destul pe aici despre lucruri fara sens, despre depresii si altele.

Azi vreau sa vorbesc despre mici mizerii.

Si o sa fie foarte personal.

Eu stiu ca cineva acolo ma uraste. Stiu si de ce, stiu si cum am ajuns in situatia asta. Ce stiu eu si nu stiu altii e ca n-a fost nimic marsav, planificat, calculat, mizerabil si cu scopul de a rani pe cineva. S-a intamplat si nu am mai putut da inapoi. In fine, a trecut, nu mai avem ce sa facem acum nici daca am vrea – dar nu vrem.

Mi se pare penibil sa treaca timpul, vremea, aia care se spune ca ne face mai intelepti, sa ma condamni si sa ma judeci ca pe un nenorocit de vierme pe care-l strivesti si sa inchei totul apoteotic cu un gest de gradinita, cu o violare a intimitatii, fara jena, cu interpretarea a unor cuvinte care nu-ti erau tie adresate, sa le iei personal, sa mi le fluturi in fata.

Am spus “sa inchei” pentru ca chiar s-a incheiat. Pentru ca am fost un om naiv, care a crezut ca ai nevoie de timp, care a crezut ca ce-a fost intre noi a fost adevarat, care s-a saturat sa fie scuipat si injurat, blestemat de parca a omorat un om. M-am saturat sa te astept, ba chiar sa am nesimtirea sa-mi fie dor de tine, timp in care tu crezi ca sunt ultima scursura care a mintit si si-a batut joc si s-a nascut pe acest pamant pentru a-ti face viata amara.

Nu detii oamenii, nu-s ai tai, sa dispui de ei cum vrei. Iar faptul ca ai facut parte din trecutul lor nu te indreptateste la mare lucru. Asta o spun si pentru tine, si pentru mine. E o lectie care ne-ar scuti de multe jocuri tampite, care mai de care mai murdare.


3 Comments on “Joc murdar”

 1. 1 Aurelian said at 6:49 pm on January 27th, 2009:

  Pack your bags.. we’re leaving..

 2. 2 esk said at 7:12 pm on January 27th, 2009:

  Vrei o imbratisare?

 3. 3 Sunkissed said at 10:26 pm on January 27th, 2009:

  aurelian, undeva unde e soare si cald mereu si unde oamenii isi respecta promisiunile

  esk,oooooo, da, am nevoie.

  ca sa fie clar: nu m-am despartitara de nimeni. doar ca trebuia sa fac unele chestii clare (care nu-s de natura amoroasa)


Leave a Reply