Din jurnalul de vise

Posted: February 2nd, 2009 | Author: | Filed under: La naiba! | No Comments »

In lipsa de realitate, ia poftim o bucata din visele mele.

(1.)

Eram intr-o camera mare, ca o sala de teatru. Stateam pe niste scaune, in linie, si ne jucam un joc propus de National Geographic. Trebuia sa aruncam o specie de rozatoare aflata in pericol de la o persoana la alta, fara sa ne intoarcem din trunchi. Eu am scapat sarmana rozatoare, fiind la fel de neindemanatica in vis precum sunt si in realitate, iar ea a facut *puf!* si a disparut. Atunci, un domn de langa mine, imbracat in sacou si cu un joben pe cap, s-a ridicat, si-a dres glasul si a zis “Si acum, o sa va spun de ce viata mea e mai buna decat a voastra”. Si m-am trezit.

(2.)

Eram intr-un restaurant, plin de pahare de cristal, care reflectau lumina. Voiam sa iau cina cu Fely si a venit un chelner, imbracat regulamentar, cu tot cu sort si maniere, care ne-a intins un meniu imbracat in piele bruna. Il studiam si, cand a venit timpul sa ni se ia comanda, Fely a spus ca vrea nu stiu ce fel de apa minerala, iar eu am adaugat repede, pana sa termine ea de vorbit, “si eu”. Apoi i-am explicat lui Fely in amanunt cat de important e sa nu pierzi timpul, sa profiti la maxim de fiecare minut, iar o modalitate prin care poti face asta e sa comanzi exact acelasi lucru pe care il comanda si persoana cu care esti la masa. Elimini timpii morti si eficientizezi discutia.

(3.)

Eram la o petrecere, cu prietenii mei si multi oameni. Erau trei camere mari, intunecoase, care semanau cu cele din apartamenul lui Mircea. Erau foarte, foarte multe paturi, toate cu pilote pufoase si lenjerie alb cu mov. La un moment dat, s-a dat stingerea la petrecere brusc si trebuia sa ne gasim fiecare locul intr-un pat, altfel eram dati afara. Eu ma asez langa Ada, cand in pragul usii apare Manole, un prieten de-al fetelor pe care l-am vazut de vreo 5, 6 ori in viata, imbracat in politist, cu tot cu basca neagra si un pulan atarnand intr-o parte, tot vorbind ca el nu vrea sa se culce, ca e devreme, e abia 10 si ce e asta.

O sa mai notez cand imi aduc aminte. Am timp. Phil zice ca o sa mai avem inca 6 saptamani de iarna.Leave a Reply