Long time…

Posted: February 2nd, 2009 | Author: | Filed under: Eu cu mine, La naiba! | 2 Comments »

No pen.

Undeva mi s-a ascuns tot entuziasmul, sta pitit si vrea si el sa guste putin din lumea asta, dar eu nu-l las.

Ma feresc, nu stiu de ce, ceva nu e cum trebuie – de fapt, niciodata nu e cum trebuie ceva, ceea ce ne face sa continuam. Numai ca nu stiu, saptamana trecuta a fost asa de demotivanta incat nici cana de cafea, nici Garfieldul zilnic, nici datul cu tasta nu mai face mare diferenta.

Saptamana trecuta… a fost o mare balta lasata de Ianuarie fix in fata mea, sa n-am de ales si sa ma bag pana peste cap. Am aflat lucruri din familia mea ce pot face parte din telenovela, aflu ca trebuie sa ma pregatesc de nunti si ca am ajuns in acea categorie de varsta in care prietenii mei se casatoresc, aflu ca “salariu” e o notiune care de multe ori nu reflecta realitatea in care credeai ca te afli, am observat ce urat e sa incalci intimitatea oamenilor, am aflat chestii, m-am enervat, am plans, mi-a trecut, am constatat ca-mi sta bine in mov si am reusit sa ma uit ieri la trei filme (Madagascar 2, The Prestige si Finding Forrester) si 4 episoade (Entourage) si sa termin o carte (Portocala Mecanica).

Si azi, cand ma uit in urma, am senzatia aia pe care o ai cand te dai jos din carusel, aia de “dati-mi o punga de hartie”. Si in loc sa fie mai bine, e ziua cartiei, e luni, e nor, nemultumire cu privire la job (mai exact la nemernicii aia de bani), haine puse aiurea, cu furca si multa, multa treaba.

Si o mare, mare lehamite de scris. Declic? Dracu sa stie. M-asez intr-un colt si sper sa-mi treaca. Sau nici nu stiu ce sper.

A little out of touch, a little insane


2 Comments on “Long time…”

  1. 1 koma said at 11:36 pm on February 2nd, 2009:

    apatia abia incepe. si e la scara globala. alaturi de impotenta o consider principala maladie a secolului.

    zambeste! maine va fi mai rau

  2. 2 Sunkissed said at 9:34 am on February 3rd, 2009:

    :)
    in cazul asta, atunci cand te trezesti si te simti la fel ca ieri, ar trebui sa te simti norocos


Leave a Reply