Aualeu

Posted: February 6th, 2009 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor | 4 Comments »

Pentru ca nu m-am mai vaitat de mult de boli si dureri, iaca.

Pai aseara, dupa plimbarea mult-dorita prin parc, ajung acasa cu frisoane si cu o durere generalizata in tot corpul. Ma durea pielea, nu suportam atingerea hainelor, iar sa stau fara ele nu era o optiune, pentru ca mi-era frig si nu-mi statea capul la prostii. Iar azi, sperand la ceva mai bun, m-am trezit la cruda realitate: eram fleasca de transpiratie, capul mi-era cat banita iar febra, mumoasa de ea, persista.

Asa ca a trecut jumate de zi de cand ma plang si ma vait si iau pastile. Dar sincer, e cea mai tampita senzatie din lume sa te doara pielea, e tare de rahat, ca altfel nu pot sa spun.

Dar, m-am plimbat eu prin parc? M-am plimbat! Mirosea a primavara si mi-am adus aminte cat imi e de dor sa iau parcurile la pas si sa fac poze la copaci, frunze, flori, plante, la tot. Mi-e dor sa numar din ce in ce mai putine zile pana cand o sa vad iar marea, sa-mi port toate esarfele colorate in vant, sa nu mai port hainele astea groase si naspa de iarna in care ma simt ca un pitic balonat. Mi-e dor sa simt primavara altfel.

Dar ce sa facem, eu si febra mea. Oftam si speram sa treaca timpul mai repede. Doar putin.


4 Comments on “Aualeu”

 1. 1 diana said at 11:03 am on February 8th, 2009:

  Si mie mi-e dor……..pitic balonat…:)))buna comparatie…mi-e dor sa ma mangaie soarele si s ama iubesc cu el ca si cu un amant pasional si tandru….
  cat despre durerea de piele mi-e frica de ea ca de dracu ca stiu ca nu scap repede de ea..si se lasa cu febra, injectii si alte shituri…..hope u get well soon!!! kisses

 2. 2 Sunkissed said at 3:50 pm on February 8th, 2009:

  well, febra a fost si este, alte shituri au fost si sunt… sper ca n-o s-ajung la injectii, mi-e groaza de ele :-s

 3. 3 diana said at 8:57 pm on February 8th, 2009:

  si mie stiu…..dar nu ai cum sa ajungi daca ai inceput deja alt tratament :D

 4. 4 Sunkissed said at 5:58 pm on February 9th, 2009:

  am inceput, speram sa si functioneze :D


Leave a Reply