Masina deeee…

Posted: February 10th, 2009 | Author: | Filed under: La naiba! | 2 Comments »

Masina de facut paine.
Masina. De. Facut. Paine.
Masiiiiina deeee facuuuut paaaaaine.
Masinadefacutpaine.

Oare o sa avem si masina de visat? Masina de facut sentimente? Masina de facut ciorba, programabila de cu seara? Masina de facut pe noi de frica atunci cand spunem “te iubesc”?

Ma bucur ca as putea sa am o masina de facut paine. As vrea insa sa am timpul si priceperea necesara sa-mi afund mainile in aluat, sa-l simt, moale, lipit pe mainile mele, as vrea sa ma intristez cand nu-mi iese si sa musc cu pofta din ea cand imi reuseste reteta. As vrea sa ma pot lipsi de masini, asa cum ma pot lipsi de masina de visat si masina de facut pe mine de frica atunci cand spun “te iubesc”.

Ciorba nu prea stiu sa fac.

Mai e putin din ziua de azi. Zi de lucru, bineinteles. Mi s-a facut dor de gustul alimentelor, mi s-a facut dor sa mananc animalic o bucata de ceva plin de calorii si cu siguranta interzis pentru fanii dietelor. N-as refuza o paine facuta in casa niciodata.

Pies: n-am masina de facut paine.


2 Comments on “Masina deeee…”

  1. 1 koma said at 10:24 pm on February 10th, 2009:

    tu chiar ai o masina de facut paine? am inteles ca astea sunt mofturi de pensionari. la cat iesi cu o paine? eu ma gandeam daca e sau nu o chestie rentabila dar n`am mai calculat pentru ca deja radeau prea multi de ideea mea :)

  2. 2 Sunkissed said at 10:26 pm on February 10th, 2009:

    n-am :d citeam azi ceva despre masini de facut paine… da, stiu, am ocupatii stranii :D


Leave a Reply