Ehei…

Posted: February 11th, 2009 | Author: | Filed under: Eu cu mine, If only | 2 Comments »

De mult nu m-am mai pierdut prin culori si lumini, doar din mine pornite. M-am agatat, ca plantele alea care cresc inalte de tot si fac flori frumoase, de oameni si mi-am tras din ei culorile.

Asta cand am avut chef, fireste. Cand nu, i-am dat dracu de oameni, le-am dat dracu de culori, m-am apucat s vorbesc urat si sincer – cu mine, ca n-aveam chef de altcineva – si sa-mi vad in continuare de nemultumiri.

De la o vreme, mai ales la prima cafea, in creierii diminetii, cand simt, fizic, ca ma doare daca nu beau cafeaua aia aaaatunci si nu aaaltcandva, deci de la o vreme ma gandesc ca poate nu mi-am ales foarte bine momentele in care sa fac aceste doua chestiuni, la fel cum poate nu mi-am ales bine nici oamenii.

Dar unii dintre oameni, cei de la care mi-am tras adevaratele si profundele culori cu care mi-am pictat fiecare vis si fiecare iesire din mine afara, sunt cei care ma fac sa zambesc cel mai mult. Cei fara de care n-as fi stiut sa citesc, sa rad, sa lenevesc, sa muncesc, sa sarut, sa tin de mana, sa las sa plece.

Cu atat mai mult cu cat azi e miercuri. Si miercurea mereu mi s-a parut o zi in doua culori, niciodata aceleasi.


2 Comments on “Ehei…”

  1. 1 Aurelian said at 4:04 pm on February 11th, 2009:

    Tu ce asculţi astăzi?

  2. 2 Sunkissed said at 4:23 pm on February 11th, 2009:

    Glen Hansard and Marketa Irglova – Falling Slowly


Leave a Reply