Dispar ceasornicarii?

Posted: February 13th, 2009 | Author: | Filed under: If only, La naiba! | 2 Comments »

Bun. M-am decis, daca e sa vreau ceva pentru acest weekend, vreau si eu un ceasornicar. Da, un ceasornicar. Sa-mi schimb o curea, sa-mi pun o baterie, sa scurtez alta curea. La ceas. Unde dumnezeului sfant gasesc si eu un ceasornicar? Care sa si lucreze?

Stiam unul pe Ion Mihalache, dar omul inchide la 4 si nu lucreaza in weekend… ceea ce e cam nasol. Alou, raman fara ceas, cureaua mi-e de rahat, imi trebuie baterie, deci va rog, spuneti-mi unde gasesc un ceasornicar? Bun? In weekend?

Si de ce se uita oamenii ciudat la mine cand ii intreb asta? Ei ce fac cand li se strica ceasurile? Ori au meru eu unul nou in sertar, asa, sa fie…


2 Comments on “Dispar ceasornicarii?”

 1. 1 Ciupercutza said at 5:45 pm on February 13th, 2009:

  Stiu eu doi.
  Unul este langa magazinul Cocor (ala care se renoveaza) chiar pe bulevard. E un magazinut mic, asezat langa unul de parfumuri “originale” vandute la sticluta …
  Al doilea este in Bucur Obor chiar la intrare, pe stanga, dar presupun ca e cam departe de tine. Eu aici imi schimb curelele si bateriile.
  Ambele sunt deschise sambata.

 2. 2 Sunkissed said at 5:55 pm on February 13th, 2009:

  Yeey! Multumesc mult! Cel din Bucur Obor e cam departe, dar la Cocor pot sa ajung. In sfarsit o sa-mi fericesc ceasurile :)


Leave a Reply