"Every beauty needs to go out with an idiot"

Posted: February 18th, 2009 | Author: | Filed under: Ce-am mai văzut, citit, auzit | 2 Comments »

Ah, nici nu pot sa exprim o particica din bucuria pe care o resimt! Cat imi era de dor! Or fi cum or fi, ziceti ce vreti, dar intotdeauna o sa-i iubesc pe U2 mult, mult de tot si mi-a fost asa de dor de ei! Mi-era dor de o chitara, de o voce, de un manifest, chiar daca s-au linistit, au imbatranit si manifestul zice altele acum decat zicea o data. Dar ce atatea “chiar daca”; mi-era dor si gata!

Si ma bucur ca un copil din spatele calculatorului si de House, ca saptamana trecuta n-a fost, si de oamenii astia carora n-am cum sa le zic altfel decat “baietii de la U2″. Si vai, ce bucurie e cand auzi ceva nou, cand vezi ceva nou, descoperirea aia, reintalnirea cu niste oameni care-ti sunt dragi si cu care ai vrea sa stai toata ziua nas in nas, daca ai avea de ales. Iar versurile de mai sus, chiar ca le aud zise de House intr-un moment al vietii lui de pe ecran.

Pot totusi sa fiu corecta, asa ca-mi permit sa spun ca “Get your boots” sux big time, mi-era mie rusine de rusinea lor. O sinistrosenie cu iz de hit pentru pustii de 14 ani; nu pentru ca nu se compara cu ce-au facut, ca nimeni nu vrea copiute ale trecutului, totusi, nici petarde nu vrem. Dar o piesa nu face un album. La fel cum un episod nu face un serial. Ca mi-am amintit cat m-a enervat rahatul de episod de Craciun de la House. Dumnezeule mare, voiam sa intru in monitor si sa-i dau doua palme lui House si mai ales scenaristului care cred ca era tripat nitel de vedea atata iubire si veselie in lume. Peace on Earth, woohoo! Ce dracu.

Am asa o dorinta sa fug. Nu stiu. Doar sa fug, nu de ceva, nu inspre ceva. Fuga din aia, ca atunci cand simti ca-ti iesi din tine. Sentimentul ala pe care mi-l amintesc atat de viu din seara in care am vrut sa fug unde strazile nu aveau nume si era ziua mea si eram la mare si eram atat, dar atat de libera.


2 Comments on “"Every beauty needs to go out with an idiot"”

  1. 1 elena said at 11:13 am on February 19th, 2009:

    Run Forest… Run… :)

  2. 2 Sunkissed said at 11:15 am on February 19th, 2009:

    I would… dar m-as impotmoli in zapada :)


Leave a Reply