Ritualuri

Posted: February 18th, 2009 | Author: | Filed under: Eu cu mine | 2 Comments »

Am stat si m-am gandit, in lipsa de obiect al muncii, daca eu am ritualuri. Cand eram mica, mi se parea ca atunci cand o sa am ritualuri si cand o sa am prieteni de 25 de ani, o sa fiu batrana. Batrana rau, ce sa mai. Batrana cu acte, cu obligatii, cu impozit, cu trecut.

Si ce sa zic, trecut am, prieteni de 25 de ani am, un fel de impozit am, acte doveditoare ca sunt 20 + am. Ritualuri nu prea cred ca am. Si nici de aceeasi parere ca atunci cand eram mica nu prea mai sunt.

Nu pot sa am niciun ritual pentru ca nu-mi place sa ma simt de parca nu pot, duminica dimineata, sa ma duc la pescuit pentru ca eu duminica dimineata obisnuiesc sa-mi beau ceaiul de scortisoara, in pozitia lotus. Adica nu-mi place sa ma leg de obiceiuri, mai ales pentru ca lucrurile se schimba si uite ca nici macar nu mai cred anumite chestii in care credeam cand eram mica.

Am chestii pe care le fac mereu si care, nu stiu, poate s-ar putea incadra la ritualuri. Beau mereu prima cafea acasa, de ceva vreme. De ziua mea, sunt la mare. Tot de ceva vreme. Citesc la metrou. Tot de ceva vreme. O fi ceva si cu astea, cine sa stie. Or fi un fel de inceput.

Si da, m-am imbracat ca o fetita azi si aflu ca e concert Trooper in Fire. Damn! Bine, de fapt, cred, nu sunt sigura, ca adevaratul motiv pentru care nu ma duc e ca mai am doua saptamani pana la salariu. O fi si asta un ritual, sa astepti salariul?…


2 Comments on “Ritualuri”

  1. 1 ipo said at 4:23 pm on February 18th, 2009:

    Si eu care vroiam sa scriu ceva de hobby-uri… :)
    Oricum, aia cu asteptatul salariului nu-i buna de ritual. Poate asa, maxim cu 2-3 zile inainte, dar nu cu 2 saptamani!

  2. 2 Sunkissed said at 5:00 pm on February 18th, 2009:

    depinde de cat de mare e salariu. depinde de cat de repede l-ai tocat pe ultimul. depinde de ce scuza vrei sa ai ca nu iesi la destrabal intr-o noapte :D (de fapt, mai am cam o saptamana jumate, nu chiar doua, deci e muuuult mai bine)


Leave a Reply