Detalii tehnico-administrative

Posted: February 19th, 2009 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor | 4 Comments »

Am cateva chestii de anuntat ce tin de casuta mea si nu sunt legate de ce scriu eu.

Mi-am reparat blogul, cu ajutorul celor de la hosting. Unii dintre oamenii care imi mai citesc gandurile au observat probabil ca, uneori, blogul meu era in somaj. A fost o chestiune ce tine de DNS-uri neascultatoare rezolvata rapid de Hostgator.

Probabil ca ati observat, sau daca nu ati observat veti observat acum, un gif cu Mixul de cultura , un blog colectiv cultural. E un loc cu oameni frumosi unde mai scriu si eu de cateva luni. Daca vreti sa cititi diverse recenzii de albume prog, cu placere va invit pe-acolo.

Sub acest gif se afla un banner de la Povestind Bucurestiul . M-am gandit eu ca proiectul asta mi se potriveste, dat fiind faptul ca am ajuns la un soi de armistitiu cu orasul, cel putin deocamdata. Si daca ochii mei vad, degetele mele reproduc acolo pe site. In plus, e interesant sa vezi cum vad altii orasul asta ciudat.

Cam atat. Probabil ca se vor mai petrece niste chestii care tin de organizare, dar depinde de chef. Acum revenim la cuvinte. Iaca unele care pe mine ma fac sa ma gandesc la orasul asta: “You are only afraid if you are not in harmony with yourself. People are afraid because they have never owned up to themselves.”


4 Comments on “Detalii tehnico-administrative”

 1. 1 utopia said at 9:46 pm on February 19th, 2009:

  fosta lui prietena te etichetase ca distrugatoare de relatii pentru ca era foarte, dar foarte suparata la vremea aceea. intre timp i-a trecut, si-a dat seama ca a gresit si a vrut sa-ti spuna asta de mai multe ori. ai avut pur si simplu ghinionul de a fi acolo, la momentul nepotrivit.

 2. 2 Sunkissed said at 10:02 pm on February 19th, 2009:

  extraordinar ghinion. stiam asta. si mi-a parut rau.

 3. 3 esk said at 10:16 pm on February 19th, 2009:

  Linkul cu Bucurestiul e scris gresit, draga mea, ai scris “povesting” :)
  Si vezi ca iar mi-a zis spam controlul (sau ce e el) ca nu stiu matematica, si numarasem pe degete ca sa fiu sigura :(

 4. 4 Sunkissed said at 10:24 pm on February 19th, 2009:

  unu la mana, am rezolvat, sarumana de atentionare.
  doi la mana, nu stiam ca face de-astea, o sa transmit plangerea mai departe :D


Leave a Reply