Mierea si cafeaua

Posted: February 20th, 2009 | Author: | Filed under: On the eighth day God created coffee | 4 Comments »

Ai privit vreodata mierea? Cat e de moale si de parfumata, cat e de dornica sa ti se toarne in ceai sau in cafea? Mierea e mai personala decat zaharul. Dar sunt unele zile in care nu pot sa-mi beau cafeaua cu miere. Sunt zile aspre, cu margini nefinisate, zile din care nu pot intelege nimic de dimineata si nu pot sa las totul sa fie indulcit de miere.

Sunt si zile in care mierea vine singura, top-top la mine in fata, isi desface cu agilitate capacul, inmoaie lingurita plapanda in corpul ei auriu si se topeste cu voluptate intr-o cafea care freamata de dorinta. Si atunci, lumea se coloreaza si eu parca am invatat sa merg.

Nu beau cafea cu miere de prea mult timp. Asa ca nu pot decat sa ma intreb cum o fi cafeaua mea preferata din locul meu preferat cu miere in loc de zahar. Dar cred ca s-ar uita Ovidiu tare crucis la mine. Mai ales daca i-as explica ce lume minunata sta intr-o lingurita firava plina de miere savuroasa si vie.


4 Comments on “Mierea si cafeaua”

 1. 1 InnOcente* said at 3:01 pm on February 20th, 2009:

  :D Ce poftă mi-ai făcut de cafea cu miere. Şi culmea n-am cafea, iar nessul cu miere este cam bleah.

 2. 2 Sunkissed said at 3:22 pm on February 20th, 2009:

  Neah, nessul cu miere este o pedeapsa papilelor gustative :) mi-am facut si mie posta de a doua cafea cu miere, dar nu mai avem cafea la birou…

 3. 3 somnulescu said at 12:47 pm on March 12th, 2009:

  cafea cu miere? :D
  recunosc cu tristete ca nu am incercat
  doar ceaiuri (multe ceaiuri) cu miere :D

 4. 4 Sunkissed said at 2:11 pm on March 12th, 2009:

  ei, in cazul asta eu zic sa incerci. pe mine m-a fascinat gustul si nu-mi mai place cu zahar. decat in anumite zile si cu anumit zahar


Leave a Reply