Wtf

Posted: February 20th, 2009 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor | 3 Comments »

Stateam azi si ma gandeam, dupa ce am mancat ca un porcusor niste fructe cu miere, ca nu sunt sanatoasa la cap. Ca sinapsele mele functioneaza ciudat, ca am portiuni din creier dedicate plasarii mele in pantofii altcuiva, dar atat de dedicate incat atunci cand vine vorba sa fiu si eu pentru mine, nu pot.

Mi s-a zis ca sunt o persoana egoista probabil la fel de des cum mi s-a zis ca sunt o persoana altruista. Ceea ce nu ma face decat sa cred sa am doua parti diametral opuse, care se arata cum vor ele, dupa cum bate vantul si dupa cum stiu eu sa ma plasez in circumstante, de cele mai multe ori aiurea.

Am avut zile in care m-am simtit murdara, murdarita de propriile mele maini care au facut gesturile gresite de prea multe ori, cu toate ca mintea mea constientiza ca nu, fir-al al dracului, nu asa se face.

Si mi-ar placea poate mai mult sa scriu ca e vineri si ca vai, ma bucur, ca e uichend si pot sa stau pe cur si sa lenevesc, sa nu fac nimic productiv, nu ca in restul saptamanii as face, decat sa scriu ca ma simt murdara si ca mi-e foarte greu sa ma curat dupa aia.

Dar uneori intrec limitele si dau afara, asa ca o fac aici, pe tarlaua mea pentru care platesc lunar o suma modica, ceea ce inseamna ca e chiar a mea. In fine. Senzatia asta de “maini murdare”, fuga spre baie sa te speli cred ca o au mai multi oameni decat pare. Nu cred ca tuturor le place sa recunoasca; adica, cine ar recunoaste ca are cacat pe maini?

Eu, eu! Striga glasuri de copii. Atat de des ca ma intoxic si ii intoxic si pe altii. Nu stiu cum reusesc. Nu cred ca mai trebuie sa ma chinui, de fapt. E o alta caracteristica a mea, alaturi de faptul ca multa vreme am crezut ca am 1,64, ca sa aflu ca am doar 1,61.


3 Comments on “Wtf”

 1. 1 Cineva said at 10:30 am on February 21st, 2009:

  ai intrat la apa

 2. 2 silvia said at 12:47 pm on February 21st, 2009:

  Recunosc si eu… Problema e: si acum ce facem? ca e al naibii de enervant si nu cred ca dispare cu una cu doua
  P.S. Lucrurile bune se dau in pachete mici? sau ceva in genul asta :)

 3. 3 Sunkissed said at 2:32 pm on February 21st, 2009:

  cred ca am intrat la apa. sau s-or fi schumbat standardele in masuratori, cine sa stie. oricum, scunda eram si la 1,64.
  silvia, suntem tize :D eee, daca stiam ce sa facem, nu mai scriam. sau scriam altfel :)


Leave a Reply