Cred

Posted: February 24th, 2009 | Author: | Filed under: Gânduri în corabie, La naiba! | No Comments »

Am ajuns sa cred ca am inspiratie pe la pranz. Degeaba ma amagesc cu diminetile, nu sunt de mine si nici eu, la o adica, nu ma potrivesc cu ele.

*Cred ca daca o mai aud pe Katy Perry la radio de 15 ori pe zi, voi sugruma boxele cu mainile mele*

Sunt de parere ca, daca te apuci sa-i scoti ochii unui om, ar trebui sa te uiti putin si in ochii tai, ia sa vedem, nu cumva merita si ei scosi?

*Cred ca Woddy Allen era mai amuzant inainte. Inainte de ce? Nu stiu exact.*

Pesemne ca am baut acid azi-noapte, altfel nu-mi explic anumite ganduri. Cum ar fi o nervozitate accentuata de faptul ca oamenii uita ce au promis si ca nu sunt in stare de un cacat mic pentru prietenii lor, cacat care i-ar face fericiti pe acei prieteni. Sictir.

*Cred ca-mi trebuie o vacanta. La soare. Pe nisip. Bad timing. Damn.*

Mi-am amintit de ce nu ma mai uitam eu la filme. Pentru ca am prostul, dar foarte prostul obicei de a citi apoi tot ce-au zis toti oameni de pe glob, avizati sau nu, despre acel film, ceea ce-mi provoaca un vartej de ganduri.

*Cred ca trebuie sa-mi mai cumpar carti, mai am putin si-mi termin “Cele mai frumoase povestiri” de Buzzati si nu prea mai am carti aici.*

Da, mi se duce rabdarea pe apa sambetei, din nou. Cred ca trebuie sa iau o gura de aer si sa astept sa vina pranzul. Sunt mai moale la pranz.Leave a Reply