Pai

Posted: March 3rd, 2009 | Author: | Filed under: La naiba! | 4 Comments »

Miroase iar a iarna, ce dracului, o sa ajung mai derutata ca derutarea insasi. Pe-aici, prin birou, miroase si a iaurt si a somn, toata lumea isi misca degetele inceeet, inceeet, de parca n-ar vrea sa le trezeasca inca. Mie mi-e pofta de tort, desi am o senzatie de disconfort stomacal care ma vede sa nu mai vad lucrurile chiar atat de clar.

Mi-as fi dorit sa am bocancii in picioare si sa sar cu ei peste baltile imaginare care apar, din cand in cand, la cotitura, gata sa te manance cu pofta. Pentru ca, atunci cand ai bocanci, toate par mai usoare si te simti de parca ai cu tine o arma de autoaparare. Desi bocancii mei nu sunt asa de periculosi.

In schimb, m-am imbracat office, sincer, nu stiu de ce, asa ca nu-mi ramane decat sa calc in balti si sa ma enervez. Am inceput sa fac asta inca de dimineata, cand imi beam cafeaua, ceea ce s-a dovedit a fi epuizant, pentru ca am ajuns la metrou ca o molusca trista.

De ce m-am enervat? Pentru ca pur si simplu m-am gandit cat de inutile sunt anumite argumente, cu care stii sigur ca ai reusi sa-ti impui punctul de vedere, din moment ce ajungem la expresii cum ar fi “a-ti impune punctul de vedere”. Dubios. Pe de alta parte sau pe de-aceeasi parte, ma mai gandeam cat de prost m-as simti sa fiu catalogata drept lipsita de bun simt doar pe baza de prezenta si comparatie. Stiu ca nu intelege nimeni; nici eu n-am inteles exact toate gandurile mele de dimineata, pentru ca, la ora la care firesc ar fi sa dorm cu spume, eu ma imbracam office pentru o zi la office. O anomalie.

Si ce sa fac, nici macar nu am bocancii. Am ghetutele mele gri, murdarite de balti.


4 Comments on “Pai”

 1. 1 ipo said at 11:41 am on March 3rd, 2009:

  Ora 11:40 – a iesit soarele! Vine primavara, asa ca pune bocancii la pastrat pentru sezonul lor! :)

 2. 2 Sunkissed said at 11:47 am on March 3rd, 2009:

  a iesit soarele, da’ daca mie-mi miroase a iarna… of

 3. 3 ferdinand said at 1:08 pm on March 4th, 2009:

  http://www.aboutromania.com/toparceanu5.html

 4. 4 Sunkissed said at 3:05 pm on March 4th, 2009:

  hihi. asa, de primavara. pentru ca azi e frumos afara


Leave a Reply