Cei trei balauri ale domnitei si cavalerului ei

Posted: March 23rd, 2009 | Author: | Filed under: Eu cu mine, La comandă | 5 Comments »

Somnulescu ma provoaca la o leapsa .Trebuie sa povestesc trei hopuri, probe de foc, dileme, d-astea prin care a trecut relatia mea.

Unu la mana, mentionez ca n-am nevoie de premiul de la LovePlus , si nu pentru ca sunt abstinenta, la fel cum nu sunt nici inconstienta. Dar leapsa e leapsa si vine si intr-un moment bun, de reflectat asupra a ceea ce-am facut, acum, cand mai avem putin si facem anu’.

Doi la mana, sa purcedem.

Relatia actuala in care ma aflu cu mandrie este una nu lipsita de peripetii, una din debuturile careia am invatat o gramada. In acelasi timp, este una din putinele dati cand am fost mai rezervata si am preferat sa traiesc anumite chestii doar in doi, eu fiind, de felul meu, o fire vulcanica si foarte, foarte, dar foarte expansiva.

Prima proba prin care am trecut noi, domnita isterica si cavalerul blond, a fost, dupa umila mea parere, momentul in care ne-am dat seama ca noi, de fapt, ne vrem. Pentru mine, acest moment este concretizat de o anumita privire intr-un anumit loc intr-o anumita ora de noapte, care m-a facut sa realizez ca nu mai pot da inapoi. Si am un sentiment ca si la el a fost la fel.

A doua proba prin care am trecut tot noi, domnita superba, va asigur, si domnul manierat a fost momentul in care am constatat ca, daca din 7 nopti pe saptamana, cel putin 5 le petrecem impreuna, ar fi cazul sa nu mai platim doua chirii. Asta se intampla cam la 3 luni de la furtunosul debut al relatiei noastre. Pentru mine, a fost un moment dificil. Era prima data cand imparteam camera mea si lucrurile mele cu altcineva. A trebuit sa las buna parte din mandria si orgoliul meu caracteristic la o parte. Noroc ca suntem pe aceeasi lungime de unda, nu ne batem cap in cap si convietuirea noastra nu e problema de supravietuire.

A treia proba prin care noi, domnisoara cu suflet de copil si iubitul asemenea, a fost, ca-n filme, meeting the parents. Evident, o proba cu noduri in gat pentru mine, pentru el nu stiu cat de mult, momente in care imi venea sa fug la mama si sa le dau dracului de relatii, ca eu nu sunt in stare de astfel de intamplari sociale. Nu era prima data cand treceam prin asa ceva, insa cu siguranta se simtea de parca ar fi prima data, deoarece aceasta prima data atat de mentionata in fraza se intamplase pe la 15 ani. Destul timp cat sa uit si sa ma sperii. Rau.

Cum toate aceste lucruri au trecut cu bine, iata-ne azi aici, intr-o relatie pentru care am renuntat la multe, am castigat altele, ne-am luptat unul cu altul si noi insine inauntrul nostru, intr-o relatie in care nu avem mare branza sa ne reprosam. El m-a scos dintr-o depresie tampita care ma facea sa-mi pierd mintile si sa vreau, efectiv, sa plec din Bucuresti si sa ma mut in varf de munte, m-a scos de pe un drum pe care foaaaarte vesela pornisem si pe care orice incercare avea un gust pronuntat de fals. Eu nu sunt in masura sa spun ce am facut pentru el, cel putin nu aici, dar stiu c-a fost bine. Suntem intr-un loc bun, sunt convinsa de asta.

A, si leapsa poate s-o ia oricine are nevoie de catralioanele de prezervative oferite cadou de LovePlus.


5 Comments on “Cei trei balauri ale domnitei si cavalerului ei”

 1. 1 somnulescu said at 12:22 pm on March 23rd, 2009:

  =))
  cand faceti un an? nu de alta ca in aceeasi situatie sunt si eu :)

 2. 2 Sunkissed said at 12:28 pm on March 23rd, 2009:

  nu stim exact. dezbatem :D long story

 3. 3 somnulescu said at 12:50 pm on March 23rd, 2009:

  estimativ atunci :)
  eu/noi prin aprilie :)

 4. 4 Sunkissed said at 1:01 pm on March 23rd, 2009:

  pe la sfarsitul lui aprilie
  multi ani inainte va urez!

 5. 5 somnulescu said at 1:45 pm on March 23rd, 2009:

  multumim la fel :D


Leave a Reply