Fara focus

Posted: March 23rd, 2009 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor | No Comments »

Nu mai pot sa-mi focalizez starile. O fi bine, o fi rau, nu stiu. Cert e ca mi-e cam lene sa fac asta. E exact aceeasi stare care ma incearca din cauza noii mele perechi de ochelari – toate-mi par din alta lume, desi substantial nu s-a schimbat nimic.

Am mai constatat, cu oarecare groaza, de altfel, ca nu mai am chef sa ma joc. Si sper sa fie doar o faza, pentru ca eu nu pot si nu stiu sa fiu om serios, e cam impotriva firii mele.

Lasand totul la o parte, ieri am iesit la plimbare. In cautarea timpului pierdut, sa-i fac o placere si lui Proust, desi, personal, nu sunt mare fan. In Herastrau nu aveam loc de copii si carucioare si nepoti si bunici si parinti si indragostiti, asa ca am plecat spre Cismigiu, unde am mancat vata pe bat si am contemplat uratenia anumitor caini de companie – zau, iubesc cainii, dar unii dintre ei… doamne sfinte.

Apropo de caini, m-a mancat in fund rau de tot sambata sa ma uit la “Marley& Me”. Am crescut cu cel mai frumos caine din lume, am avut mereu caini, acum mai am trei – acasa, nu aici – si imi doresc mult un botz de caine care sa ma astepte seara acasa. Insa stiu ca, deocamdata, nu-mi permit sa-l cresc si nu vreau sa creasca singur, intr-un apartament, cat eu imi vad de ale mele. Prin urmare, sunt foarte sensibila la povestile cu si despre caini, asa ca am plans de m-am uscat, mai ceva ca la, nu stiu, Sweet November – primul titlu care-mi vine in cap.

Iar azi e luni, eu sunt descentrata si simt inca gust de vata de zahar pe varful limbii.Leave a Reply