Cuvinte-cheie

Posted: March 25th, 2009 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor | 7 Comments »

Exista o perioada cand citeam cu mare placere posturile despre diverse cuvinte-cheie cu ajutorul carora ajung oamenii la tine pe blog. Bineinteles, Nihasa rula fin la capitolul asta, dar mai gaseam prin diverse alte locuri diverse alte posturi care ma faceau sa rad si sa-mi zic in sinea mea “wtf?!”.

Acum, a cam trecut moda posturilor cu “ce cauta oamenii si ajung pe blogul meu, ce retardati, hahaha”. Si e foarte bine. Pentru ca am fost si sunt frustrata la acest capitol. Eu n-am cuvinte-cheie amuzante. In afara de o cautare pentru “costume de iepuras” acum cativa ani si cateva cautari simple ale literei “a” (serios, cat de plictisit sa fii sa cauti “a” pe google si sa ajungi aici?…), n-am, dom’le, cautari amuzante.

In schimb, am oameni interesati de mine, dat fiind ca foarte multi cauta numele meu intreg. Am oameni care vor sa stie daca silvia are blog, cautand “silvia blog”, am oameni care vor sa stie ce mai face silvia, cautand, simplu, silvia, am oameni care cauta chiar sunkissed sau sunkissed.ro. Unii vor sa stie chestii despre carti. Si cam atat.

Plictisitor si fara condimente. E chiar enervant, uneori, ca nu ma distrez si eu mai mult. In plus, cand era “pe val” moda posturilor axate pe treaba asta, eu frecam menta cu depresiile mele. Bine ca m-am trezit acum, la apus. Si nici n-am amuzat pe nimeni.

*

Asta e o zi in care n-ar trebui sa scriu.


7 Comments on “Cuvinte-cheie”

 1. 1 ipo said at 12:15 pm on March 25th, 2009:

  Eu mi-am luat-o inca de acum 2 ani jumate, la postul asta: http://ipoblog.wordpress.com/2007/12/04/dupa-ce-vezi-un-film-cu-karate-te-crezi-3-zile-bruce-lee/
  Din cauza titlului a devenit cel mai tare post ever! Si sunt plin de cautari cu Bruce Lee, filme cu carate si altele… :) De atunci m-am invatat sa dau titluri fie super relevante (daca vreau sa atrag un pic de trafic si din Google) fie super criptice sa nu mai vina pe blog toti fraierii.

 2. 2 Sunkissed said at 12:35 pm on March 25th, 2009:

  :))

  la titluri criptice cred ca stau destul de bine :D

 3. 3 somnulescu said at 1:35 pm on March 25th, 2009:

  si pe mine ma cauta lumea dupa “somnulescu” pe google :)
  la cautari amuzante pot sa numar :
  - babele ninja
  -de ce considerati ca barbatii sunt mai buni politicieni ca femeile?
  si
  -noaptea la veverite

 4. 4 Sunkissed said at 1:54 pm on March 25th, 2009:

  :))
  noaptea la veverite e cea mai tare cautare

 5. 5 somnulescu said at 3:35 pm on March 25th, 2009:

  e un filmulet fain :D
  cauta-l la mine daca nu l-ai vazut

 6. 6 fely said at 3:44 pm on March 25th, 2009:

  draga mea, felicia amanta va ramane pe vecie in sufletul meu ca si omul care cauta obsesiv, repetitiv si sistematic ” zee porn”
  asa ca ai tau sunt intelectuali draga, ca si tine. na, cin’ se-aseamana se-aduna :)

 7. 7 Sunkissed said at 4:15 pm on March 25th, 2009:

  daca zici tu ca sunt intelectuali, e bine :)

  mie mi se par plictisitoare cautarile astea. adica as vrea si eu unele psihopate, daca s-ar putea. zee porn ruleaza!!


Leave a Reply