Despre cum ar fi fost daca.

Posted: March 26th, 2009 | Author: | Filed under: If only | No Comments »

De multe ori, mai ales cand am ce face, am un truc de pierdut timpul care poate fi fie foarte util, fie amuzant, fie mizerabil de inselator. Ca si unii oameni, de altfel. In fine.

Ma gandesc ca, daca oamenii sunt suma alegerilor lor, iar eu stau prost la matematica, atunci rezulta o problema. Apoi ma linistesc si-mi dau seama ca oamenii nu sunt doar atat, asa ca am toate sansele sa nu raman repetenta. In fine, pornisem de la trucul meu. Ma tot gandesc la acele momente in viata cand am ales una ori alta. Imi amintesc clar cum a fost si, pentru ca-mi place sa-mi folosesc imaginatia, incerc sa vad cum ar fi fost daca ar fi fost altfel.

Evident ca privesc lucrurile unidimensional, ca n-am de unde sa stiu cum ar fi fost si cum s-ar fi simtit cu adevarat, ca ma concentrez pe lucrurile frumoase fara a ma gandi vreo clipa la cele nasoale.

Dar ma simt oarecum bine cand fac asta, sunt actrita in propria viata, e un sentiment eliberator. Apoi, daca ma gandesc ca am atatea si atatea “cum ar fi fost dac-ar fi fost altfel si nu asa” la care sa ma gandesc, inseamna ca n-am trait liniar, nu m-am plictisit, am avut destule intorsaturi de care sunt mandra.

Pam-pam.

In alta ordine de idei, fuckit. E naspa cand vrei sa socializezi si nu poti pentru ca… pentru ca. La dracul.Leave a Reply