I have my good days

Posted: April 7th, 2009 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor, Eu cu mine | No Comments »

And my bad weeks. Si sper ca acum sunt in my good days.

Asa, deci este marti si eu am de lucru. Insa ma gandesc la urmatoarele: cat de fericita sunt ca mi-am gasit curea pentru ceasul la care tin cel mai mult, ca mi-am cumparat in sfarsit burete de baie, pentru ca tot uitam, ca e cald afara si totusi eu ma infofolesc pentru ca in birou e relativ frig si ca la vara planuiesc atatea chestii incat e posibil sa ies din matca de fericire. O sa vad locuri, lucruri, oameni si o sa fac multe, dar multe poze.

In alta ordine de idei, nu stiu ce as mai putea sa fac. M-am dezmortit, dar doar in unele privinte. Ma gandesc la multe si m-am trezit privind cu detasare anuminte chestii din viata-mi, detasare care ma sperie un pic. Ascult melodii care inainte imi intorceau stomacul pe dos si care acum imi smulg un zambet si acea mutra pe care stiu c-o fac cand sunt incurcata. Ma uit la poze, la ce-am scris in anumite vremuri si sunt ca o fantoma – bag mana prin ele. Nu, nu ele sunt fantoma. Eu sunt, pentru ca ele au fost reale, o stiu, am simtit-o, pe cand eu… eu sunt din alta poveste, doar scrisa, niciodata rostita.

Poate ca in sfarsit capul asta al meu sec a inteles importanta viitorului si a prezentului si a mai lasat trecutul ala sa respire, poate ca in sfarsit nu-mi mai trag seva de acolo. Dracu sa stie, ca eu in niciun caz nu sunt responsabila in legatura cu mine insami.

Asa ca stau si cuget ce sa fac cu radacinile mele. Nu stiu. Ma mai uit nitel la ele, poate-poate.

Macar stiu ce as vrea sa fac in viata asta. Mi-as dori sa scriu la National Geographic. Mi-ar placea mult, mult de tot. Numai ei pot sa puna suflet intr-o descriere asa cum o fac. Sa simti insasi esenta povestirii din cele mai duioase metafore.

Da. Si acum, inapoi la treaba si la Google Maps. I love that device.

Nu uitati de anuntul umanitar de mai jos, asa cum era eu sa uit, deja, de promsiunea cu “un vers pe zi”:

“Fact is fiction and tv a reality”Leave a Reply