"Hai sictir" kind of day

Posted: April 8th, 2009 | Author: | Filed under: La naiba! | No Comments »

Da, deci a fost genial astazi. Atat de genial incat mi-a crescut tensiunea si, pentru ca sunt o fiinta imbecila, atunci cand imi creste tensiunea, nu ma straduiesc sa o cobor, nuuu. Vreau sa vad cele mai inalte cote alea sale, sa inregistrez un record, daca s-ar putea.

Cred ca au inceput saptamanile proaste. Saptamanile proaste sunt, silvistic vorbind, acele saptamani in care eu nu sunt in stare sa reactionez pe moment, asa cum e adecvat, nu sunt in stare sa spun ceea ce trebuie spus in fix momentul in care trebuie spus. Nu, dom’le, eu prefer sa dau cuminte din cap si sa zic “daaaa” si sa zambesc si sa fac frumos si sa ma prefac ca-mi pasa, pentru ca sunt, uneori, mult prea civilizata, pentru ca nu-mi place sa fiu taioasa, pentru ca las de la mine sau pentru ca, pur si simplu, si asta e cea mai intalnita varianta, sunt prea amortita ca sa ma prind pe moment. Creierul meu spune “start” prea tarziu pentru ca sa mai conteze in vreun fel. Si tot zic, ca bleaga, ca nu mai fac, si tot fac.

Uite-asa m-am prins ca de-aia au unii impresii care nu sunt fondate sau se gadesc ei asa ca stiu mai bine decat mine. Pai daca eu raspund doar in mintea mea si mult, mult mai tarziu?!

“The temperature is rising, the fever white hot”Leave a Reply