Nici macar

Posted: April 8th, 2009 | Author: | Filed under: Eu cu mine | 4 Comments »

E soare? Nici macar. Sau poate putin. Nu-mi dau seama. Ieri mi-am luat o carte de la Carturesti. Initial voiam alta, dar nu stiu de ce m-am razgandit. Am zis eu ca uneori cartile ne aleg pe noi? Si dupa aia am baut primul suc la terasa, ce loc mai bun decat Serendipity, la fel cum il stiam, dar cu cateva pisici in plus.

Si cum vremea face ce stie ea mai bine, adica trece, balansoarul ala pe care stateam ma ducea inainte si inapoi, dar si in toate directiile in care am fost leganata pana acum. E stupid, insa cum se deschide prima terasa simt ca am mai mult timp si spatiu pentru mine. Nu ma pot simti activa in spatii inchise, atunci cand aerul de afara e un dusman, de rece ce e. De aceea prefer vara, cu tot cu oboseala specifica si caldurile insuportabile. Macar simt ca am spatiu.

Acasa, nu stiu, m-a cuprins o detasare, din nou. A trebuit sa-mi pun un serial ca sa adorm mai repede. Uneori simt ca drumurile pe care le-am inceput nu mai au cum sa ma duca decat intr-o directie care nu mi-e nesuferita, doar ca am amanat-o nitel. Si oamenii astia din jur, oboselile lor, grijile lor, nevoile lor, gandurile lor, impresiile lor… nu stiu. Incep din ce in ce mai des sa spun ca nu stiu.

Si azi nici macar nu e soare. Sau e? Nu stiu.


4 Comments on “Nici macar”

 1. 1 somnulescu said at 1:53 pm on April 8th, 2009:

  scuza-ma ca iti zic aici, dar lumea trebuie sa stie ca Romanii sunt alaturi de moldoveni. Studentii din Iasi au organizat aseara o actiune de protest. Foto si video aici :
  http://somnulescu.com/?p=695

 2. 2 Sunkissed said at 1:56 pm on April 8th, 2009:

  cred ca lumea stia asta de la stiri.
  daca ma interesa, dedicam un post.
  dar nu am facut asta
  nu-mi pare rau pentru ca e parerea mea
  dadca par taioasa,e pt ca am fost in sedinta de 5 ore si mi s-a acrit

 3. 3 somnulescu said at 2:55 pm on April 8th, 2009:

  nu e nicio problema :)
  la stiri s-au aratat
  multumesc ca nu ai sters commentul

 4. 4 Sunkissed said at 3:10 pm on April 8th, 2009:

  hai ca mi-am mai revenit.
  asa. eu nu sterg commenturi :) decat daca sunt cu beep sau cu mai stiu eu ce.
  bai, ce zi!!!


Leave a Reply