Si o luam de la capat

Posted: April 9th, 2009 | Author: | Filed under: La naiba! | No Comments »

Ca sa repari o zi de cacat, se iau doi prieteni, se pun intr-un bol si li se asculta povestile cu luare-aminte. Se asezoneaza cu rosii cu branza, cola si bere si se lasa la macerat. In plus, se plimba Silvia prin cartiere prin care n-a mai fost pana acum, cu mijloace de transport cu care nu s-a mai plimbat pana acum, asta asa, ca sa nu-si piarda simtul de orientare, ala prapadit pe care-l mai are. Apoi se aduce Silvia acasa, unde e tampita ca de obicei si face, ca orice om tampit, tampenii. Caci nu-i asa, nu stii ce e prostia pana cand n-o vezi la tine in ograda.

Dar sa nu ne intristam. Mesajele pe care le-ati lasat nitel mai jos pentru George au avut succes, voiam sa va mentionez asta.

Cred ca trebuie sa incetez sa ma mosmondesc si sa pun mana sa fac lucruri. Mie mi se umple rar paharul de venin si vena de nervi, dar cand se intampla, e destul de naspa. Da, sunt un om ciudat, cu pasiuni stranii si cu obsesii care mai de care, dar atata vreme cat pentru mine asta e normalul si nu altul, n-am de ce sa ma prefac ca nu mi s-a mai intamplat nimic si sa traiesc intr-o delasare totala.

Ma bucur ca s-a mai incalzit afara si pot sa-mi port sacosele de panza si gentile mari de vagabond, in care-mi incap fix toate caietele in care-mi pot scrie fix toate tampeniile. Si poate daca le scriu, nu stiu. O sa se intample ceva. Un cutremur interior, o atentie, o maslina.

Oare totul o sa fie de-acum inainte un lung, lung sir de schimbari constientizate?

Nobody made you do it, no one put words in my mouthLeave a Reply