Oare ce-o sa aduca mai departe primavara?

Posted: April 10th, 2009 | Author: | Filed under: Eu cu mine | 4 Comments »

Stateam eu si ma gandeam, mai mult pentru ca m-am saturat sa ma gandesc la alte chestii, si am facut asa un scurt rezumat al primaverii acesteia, plina de tot soiul de… lucruri.

Am avut asa: O mica depresie. O mica astenie. Trei crize de nervi. Plecat la Braila o data si acasa de vreo patru ori. Un concert. Nu mai stiu cate filme si seriale. Nu mai stiu de cate ori am mancat la Turc si de cate ori mi-am adus mancare de acasa. Doua mahmureli. Un proiect misto cu Povestind Bucurestiul. Primele mele carti cadou pentru ca am scris ceva, tot de la Povestind Bucurestiul. M-am facut PFA, echivalent cu primele drumuri la Finante si Registrul Comertului. Primul party la firma. Biletele la U2. Prezervativele cadou.

Da, eu zic ca s-au petrecut niste chestii. Si nici nu s-a terminat primavara asta, vad asa, ca prin ceata, un 1 mai la mare, o aniversare dulce, un concert Depeche. Si-i cam bine.

Pe de alta parte, sunt asa, oarecum ostenita. Am o carte pe care vreau atat de mult s-o termin si nu prea pot, nu stiu ce am. Ajung acasa si zac. Sunt ostenita pentru ca ma las sa fiu ostenita, ma obosesc eu pe mine, cu prostiile pe care le fac uneori.

Nici cafeaua nu-mi mai iese, papilele gustative nu mai simt caldura, eu sunt mai mereu incruntata cand ma uit in oglinda.

Cred ca e doar din cauza ca e vineri. A dracului de zi. Cea mai lunga pare cand esti obosit. Dar nu e. Cea mai lunga ramane lunea. In fine.

Mi-ar trebui sa sar pe-o trambulina. Zau asa.

“I don’t believe in painted roses or bleeding hearts”


4 Comments on “Oare ce-o sa aduca mai departe primavara?”

 1. 1 Marius said at 2:59 pm on April 10th, 2009:

  Hey, chill, maine ai program de spa (baie de soare cu floricele asezonata cu ciripit de pasarele) care iti va descreti fruntea si-ti va incarca bateriile So, smile! :)

 2. 2 Sunkissed said at 3:05 pm on April 10th, 2009:

  oho, si inca cum.
  o sa ma duc si la piata. uite-asa, ca vreau legume adevarate :d

  bine-ai veni pe-aici :)

 3. 3 Iulia said at 4:25 pm on April 10th, 2009:

  ba! vreau si eu cu voi la mare de 1 mai! not fair! promite-mi cu tot sufletul tau ca o sa bei cafea buna de la ovidiu si o sa te gandesti tare tare tare la mine ca sa simt si eu un pic de gust! promiti? promiti?

 4. 4 Sunkissed said at 4:32 pm on April 10th, 2009:

  evideeeent! si o sa-ti arat multe si multe si multe poze frumoase! cu gust de cafea de la ovidiu!


Leave a Reply