Si norii continua…

Posted: April 14th, 2009 | Author: | Filed under: La naiba! | 4 Comments »

E marti. Stiti, nu? Au zis si la stiri. Am insistat sa-mi iau tenisii albi la purtare, cu toate ca afara e negru, posomorat, trist, bacovian, cum vreti voi. Pana diseara, or sa se faca si ei negri, posomorati, tristi, bacovieni, cum vreti voi.

Ma apasa niste chestii de ceva vreme pe varful capului. Nu reusesc sa ma apuc de ceva care-mi place foarte tare pentru ca sunt enervata de o chestie dintr-un loc care nu-mi place deloc. Nu se intelege, nici nu vreau. Nu se solutioneaza, poate doar cu trei palme peste ochi si nori lipsa.

Eu sunt convinsa ca e de la nor. Tot ce e rau in lumea asta e de la nor. Nu, nu de la ploaie, de la nor. E ca si cum pui ceva intre tine si lume. Umbli imbracat in nor. Zici “buna ziua” oamenilor, insa norul iti filtreaza salutul si iese un “Du-te dracului”. Apoi te chinui 15 zile cu soare sa dregi ce a stricat o zi cu nor. Pai asta e viata?

Am gasit o foaie simpatica in geanta. O car dupa mine de ceva vreme. Ma tot gandesc s-o transcriu, de-aia o si am in geanta. De parca as putea sa aduc la viata momentele alea, din nou. Insa unele chestii. Pur si simplu. Se. Termina. Si ma intreb daca a meritat sa trag atata matza de coada, chit ca nu-mi plac pisicile.

Zic mersi ca in alte planuri imi merge totusi inca bine. Asa de bine ca nu stiu ce sa fac decat sa zambesc, stiind ca nimeni nu stie de fapt cum e. Dar cum nu poti sa te hranesti doar cu asta, trebuie sa traiesc, sa ma misc, sa respir chiar si cand e nor.

“I tied myself with wire
To let the horses run free
Playing with the fire
Until the fire played with me”


4 Comments on “Si norii continua…”

 1. 1 silvia said at 6:58 pm on April 14th, 2009:

  Si totusi unele pisici parca se cer trase de coada… Al naibii nor, ca a fost o zi groaznica!

 2. 2 Sunkissed said at 9:32 am on April 15th, 2009:

  imi pare rau ca norul asta a fost prezent si in alte parti. si ca uite, e si azi

 3. 3 somnulescu said at 10:22 am on April 15th, 2009:

  faine versurile :P
  poate te intereseaza ” Hopa sus ” la mine :D

 4. 4 Sunkissed said at 10:33 am on April 15th, 2009:

  versurile sunt din moment of surrender, u2, ultimul album. am zis ca ma duc la u2, daaaa? :D


Leave a Reply