Bleah – cred ca am pus de multe ori titlul asta…

Posted: April 16th, 2009 | Author: | Filed under: La naiba! | 5 Comments »

Mi-e sila, bai. Mi-e foarte, foarte, foarte sila. Vreau sa plec maine acasa; de fapt, abia astept sa ajung maine acasa, sa-mi vad de ale mele pentru cateva zile, ca doar am liber numai luni, ce dracu. Totusi, vreau sa stau cu ai mei, fara net, fara stres, fara mail, fara nimic. Am ajuns in punctul in care mi s-a luat, si asta numai din cauza mea. Nu stiu ce ar trebui sa fac ca sa ma dezmeticesc o data si sa invat sa spun si eu ce trebuie atunci cand trebuie. In plus, nu credeam sa spun asta, dar vad, ca, din pacate, imi vine din ce in ce mai greu sa spun Nu. Da da, eu. Mie. Nu stiu ce naiba. De fapt, cred ca stiu – asa se intampla cand sunt prea obosita ca sa-mi mai pese sau ca sa mai conteze putin.

Si nu stiu cand a incetat totul sa mai fie un joc. Ma refer la viata mea profesionala. Nu tin minte, dar parca nu demult, era putin altfel. Era ca o joaca de oameni mari si atunci imi iesea mai bine, mailurile curgeau mai repede, totul era pe fast forward si era putin mai interesant.

Dar sa nu ne intristam. Putin mai incolo despre chestii vesele.

“Dragging me down/ That’s not the way it used to be”


5 Comments on “Bleah – cred ca am pus de multe ori titlul asta…”

 1. 1 ipo said at 12:14 pm on April 16th, 2009:

  Ehei, madam, armenii sunt cei mai mari negustori de cafea din Bucuresti. Merci de recomandare, e oarecum aproape de serviciul meu si o sa incerc sa trec pe acolo. Uite aici o carte care te-ar putea interesa, ca pasionata in ale cafelei.
  http://catavencu.ro/confesiuni_la_ibric-4766.html
  http://www.humanitas.ro/humanitas/confesiunile-unui-cafegiu :)

 2. 2 ipo said at 12:26 pm on April 16th, 2009:

  [am gresit evident comentariul de mai sus, trebuia sa-l scriu la postul cu cafeaua].

  Ontopic asa. Poate ai un sef idiot si niste colegi turnatori. Poate e astenia de primavara. Poate ai tinut un post prea sever si dai in anemie. Poate a fost prea innorat in ultimele doua zile. Poate te-ai trezit cu fata la cearceas si ai ramas fara cafea dimineata (nope, asta nu, ca abia ai cumparat cea mai buna cafea de la armean). Poate e bad karma. Go to your mom’s. Buy yourself a nice bouquet of spring flowers. Take a walk in the park, under the sparkling sunshine. Pet a cat. Feed the pigeons. Drink a half bottle of wine. erase the past for a day and taste the present! :P :)

 3. 3 Sunkissed said at 12:29 pm on April 16th, 2009:

  nu stiu ce e. dar se rezolva. cu mentiunea ca am primit o floare azi, chiar de la sefa. si cu mentiunea ca o sa-mi mangai cainii :D abia astept sa plec. mi-ar trebui 2, 3 saptamani departe de orasul asta.

 4. 4 Sunkissed said at 12:33 pm on April 16th, 2009:

  si comentariul la postul cu cafeaua a intrat la moderare ca avea linkuri, dar l-am scos de acolo :) am raspuns la postul respectiv

 5. 5 ipo said at 1:15 pm on April 16th, 2009:

  Saru’ mana. Cartea vreau sa o iau si eu.


Leave a Reply