Cum se trateaza starile ciudate

Posted: April 22nd, 2009 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor | 2 Comments »

Starile ciudate se trateaza prin scurtarea parului cu vreo 10 centimetri, daca nu mai mult.

Cu alte cuvinte, starile ciudate se trateaza a. cu rasfat. b. cu decizii pripite, c. cu nevoia de a schimba putin karma. d. cu toate trei.

Realistic vorbind, n-am facut mare branza. Practic insa, e seara, sunt vesela, sunt fara bani, dar am stampila si tunsoare noi, sunt ca la 16 ani – asa arat cu parul scurt, sunt vesela – stiu, am mai zis.

Mai e mult pana departe – o vorba care-mi place din ce in ce mai tare, sunt doua zile de pana la weekend cu multe de facut si… nu stiu… de simtit. Cred. Uneori mi-e dor de toamna, sa-mi pun o bascuta pe cap si sa merg printre frunze. Sa-mi beau cafeaua ingandurata si infrigurata si sa ma zgribulesc la gandul ca vine iarna. Sa port tenisii inalti si grosi si sa am insac rabdare si o stare de bine. In schimb, vine vara, canicula, starile de “aoleu”, cafeaua fierbinte din ce in ce mai greu de suportat, cat de magica o fi ea. Si marea. Da. Poate chiar si marea.


2 Comments on “Cum se trateaza starile ciudate”

  1. 1 ipo said at 11:16 am on April 23rd, 2009:

    Ouch, renegi numele blogului?!?! Pai cum sa vina toamna, cand e asa de primavara afara? Si vine vara cu terase, cu mare, cu concedii!… Sigur ai o stare ciudata…

  2. 2 Sunkissed said at 12:28 pm on April 23rd, 2009:

    pai vezi :( nici eu nu ma mai inteleg.
    si avand in vedere ca: tre sa ma mut, am de lucru si tre sa-mi schimb bulerinul=plimbari nedorite la pitesti… cred ca mai tine ceva


Leave a Reply